איך מטפלים באבוקדו בקלות ובמהירות? הכלי
האולטימטיבי לאבוקדו מבית CORE עושה זאת ביעילות רבה.
מדובר על כלי שניתן לבצע איתו מספר פעולות- קילוף, מעיכה,
חציה ופריסה. באמצעותו ניתן לחצות את האבוקדו, להוציא את הגלעין, להפריד במהירות
את בשר האבוקדו מהקליפה ואפילו להוסיף לימון לשמירה על הטריות- כיוון שהוא משמש גם
כמסננת לימון.
בפעם הראשונה שהתנסיתי בו קצת מעכתי את האבוקדו והתקשיתי
להפריד את בשר האבוקדו מהקליפה, אך בפעמים שלאחר מכן הפכתי מומחית ותוך דקות הצלחתי
לחלץ את הגלעין, להפריד את בשר האבוקדו, למעוך ולהוסיף מיץ לימון. אכן, הכלי
האולטימטיבי!
היכן ניתן להשיג? ב"רוזנפלד" מרכז העיצוב.
והמחיר? מצחיק- 24.90 ₪ בלבד.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה