הפעם מתכון מעולה של כלתי ליאת המכינה את
המאפינס הטעימים והבריאים הללו עם בתה
בת כמעט שלוש, מה
שמבטיח שהילדה גם תהנה וגם תאכל בתיאבון.
מצרכים
1 כוס קמח מלא
1 ביצה
100 גר'
סוכר חום
¼ כוס חלב
¼ כוס שמן
½ כפית תמצית וניל
¼ כוס שיבולת שועל
1 כפית אבקת אפיה
½ כפית סודה לשתיה
3 בננות גדולות
מעוכות היטב
קורט מלח
שוקולד צ'יפס לקישוט
אופן ההכנה
להכין תבנית שקעים ולהכניס עטרות נייר
לשקעים. לחמם את
התנור ל-170 מעלות.
לשים בקערה את הביצה,
הסוכר, השמן,
הבננות, החלב,
תמצית הוניל והמלח ולטרוף יחד עד
שמקבלים עיסה אחידה.
להוסיף את הקמח,
שיבולת השועל, אבקת
האפיה והסודה לשתיה ומערבבים יחד.
שופכים לתוך תבנית השקעים עד השפה.
מפזרים את השוקולד צ'יפס
למעלה. אופים כ-20
דקות. בודקים
בעזרת קיסם שנועצים במרכז המאפינס ויוצא
עם פירורים לחים שהם מוכנים.
מצננים.
בתיאבון!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה