מסעדת רג'ינה שוכנת בשכונת נווה צדק, במתחם התחנה בתל אביב. המסעדה ממוקמת
בבניין ארכיטקטוני מקורי, בין עצים, מסילות רכבת וקרונות המשחזרים את העבר. למסעדה
חצר פנימית נחמדה, מרפסת מקורה ושלושה מתחמים אינטימיים לאירועים פרטיים.
בעלי המסעדה הינו אברהם ארבוב, יהודי דתי שהגיע לעסקי המסעדנות
במקרה. בשיחה אתו סיפר לנו שלמסעדה מגיעים דתיים, חילוניים ותיירים. "אנחנו
מאכילים את כל עם ישראל" חייך. מאז שרכש את המסעדה, ערך מספר שינויים. השף
הוא השף לשעבר של מסעדת טוטו איציק אסולין שבנה תפריט מגוון ומצומצם המתמקד
במספר מנות מיוחדות.
במסעדה ניתן לקיים אירועים פרטיים הן משפחתיים והן עסקיים, עד 250
איש. בגינה ניתן לארח עד 150 איש. במרפסת עד 60 איש וכאמור יש חדרים לאירועים אינטימיים
יותר.
מה בתפריט:
מנות ראשונות: פוקצ'ה, מרק היום, קרפצ'יו סלק, דג נא, מעדן כבד, חציל
קלוי, מאפה הבית.
מנות עיקריות: פסטות, מוסקה טבעונית, פילה סלמון, פילה דג ים, שניצל
וצ'יפס, סטייק פרגית, שווארמה, המבורגר, אסאדו, סטייק אנטריקוט, פלטת בשרים זוגית.
יש גם תפריט לילדים: שניצלונים וצ'יפס, המבורגר ופסטות.
קינוחים: פאדג' שוקולד, מוס גבינה טבעונית ומוס לוטוס.
מה אכלנו?
מנות ראשונות:
פוקצ'ה- הוגשה לצד 2 מטבלים. חמימה וטעימה (24 ₪)
חציל קלוי- הוגש לצד טחינה וסלסה. מנה טעימה ומי שאוהב חצילים יהנה ממנה,
כמוני. (42 ₪)
מעדן כבד- ממרח כבדי עוף לצד ריבת עגבניות שרי. מנה מוצלחת וטעימה. הזכירה לי
את ממרח הכבד של סבתי. (48 ₪).
מנות עיקריות:
פילה סלמון- הוגש לצד סלט ירוק ותפו"א. הפילה היה עשוי נכון וזו מנה קלילה
ותמיד טעימה. (98 ₪)
פילה מוסר ים- מוסר צלוי שהוגש עם סלט ירוק ושעועית ירוקה. המנה המנצחת בעיניי.
(125 ₪)
קינוח:
פאדג' שוקולד- עוגת שוקולד בלגי חמה וגלידה. העוגה הייתה טעימה והיוותה סיום הולם
לארוחה. על הגלידה ויתרנו. (45 ₪)
לסיכום, מי שמחפש ארוחה פשוטה וטעימה, לא מתוחכמת מדי וכמובן כשרה
למהדרין. זו המסעדה עבורו.
רג'ינה בתחנה- מתחם התחנה מבנה 10
טלפון: 03-7367474
אתר- לחצו כאן
תגובה זו הוסרה על ידי מנהל המערכת.
השבמחק