תבשיל קל להכנה ומהיר.תוך חצי שעה יש ארוחת
צהריים מצוינת. רצועות העוף נשארות עסיסיות. המנה צבעונית ואסתטית.
אני מגישה אותה על מצע של פסטה או אורז.
מצרכים
5 פלפלים חתוכים לרצועות
סלסלת
פטריות שמפניון טריות או קופסת שימורי פטריות (יוצא בסדר גמור)
1/2 כוס רוטב בסיס של אסם
3 כפות סויה
3 כפות יין אדום
1 קופסת רסק עגבניות (מאה גר’)
1 כף אבקת מרק עוף
5 שיני שום קצוצות
2 כפות שמן זית
להוסיף את רוטב הבסיס של אסם, הסויה, היין, אבקת מרק ורסק עגבניות.
לערבב.
להמשיך לבשל עוד כעשרים דקות.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה