אני מאלה שאוהבות
שוקולד. שימו לידי חפיסת שוקולד טובה וזה לא ייגמר בטוב.
בשבוע שעבר קיבלתי
להתנסות מארז שוקולד מיוחד של מילקה המכיל 2 חפיסות שוקולד אוראו, חפיסת שוקולד
חלב, תבנית סיליקון, מקלות אחיזה וחוברת מתכונים להכנת להכנת ממתקי שוקולד של
השוקולטיירית איקה כהן. אחרי התעמקות בחוברת החלטתי להכין מתכון משלי שיכלול חלווה
כי אין כמו חלווה ושוקולד. זה מתכון קל הכנה שעושה רושם רב על האורחים ואין סיכוי
להיכשל בו. הצלחה מובטחת.. גם הילדים מאד נהנו מהממתק ומכך שזה נראה כמו סוכרייה.
להלן מתכון
מצרכים
200 גרם שוקולד חלב
של מילקה
4 כפות דבש
4 כפות טחינה
4 כפות חלווה מפוררת
לפירורים
אופן ההכנה
ממיסים 50 גרם שוקולד
בפולסים קצרים במיקרוגל. בעזרת כפית מורחים לתוך השקעים בתבנית הסיליקון. מכניסים
למקק ל- 20 דקות להתקשות השוקולד. בינתיים, מכינים תערובת מהדבש, הטחינה והחלווה.
ממיסים 150 גרם שוקולד ומערבבים לתוך התערובת. מוציאים את תבנית הסיליקון מהמקרר
וממלאים את השקעים בתערובת. מהדקים היטב. מכניסים למקרר לשעתיים עד שלוש להתקשות.
מחלצים מהתבנית ושומרים במקרר עד להגשה.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה