רשומות

יום שבת, 17 בדצמבר 2016

חברת "תומר" השיקה דפי פילו מוכנים לשימוש, ללא צורך בהפשרה



חברת "תומר" משווקת דפי פילו לסיגרים, מוכנים למילוי וללא צורך בהפשרה לפני השימוש. קל, נוח ושימושי מאד.

 

רוצים ארוחה קלה ומהירה? האורחים כבר מגיעים ואין כיבוד?

אין כמו סיגרים קריספיים וטעימים לכיבוד מתוק או מלוח.

בעזרת דפי בצק פילו של "תומר", המשווקים בטמפרטורת החדר, אפשר להכין מטעמים מהירים ונהדרים, ללא הצורך להמתין להפשרת הבצק. (הבצק משווק בכמה צורות בהתאמה למתכון שרוצים להכין).

 

"תומר" מציעה דפי בצק פילו בצורת משולש, להכנה נוחה של סיגרים. עלי הבצק מוכנים לשימוש - רק נותר למלא אותם במילוי שאוהבים ולאפות. לחילופין אפשר לטגן את הסיגרים בשמן עמוק.

 

אפשר למלא את הסיגרים במגוון מליות - מלוחות או מתוקות, כגון- בשר טחון עם ירקות, ירקות מוקפצים, פירה תפוחי אדמה עם עשבי תיבול, תערובת של גבינות לבנות ומלוחות, גבינה מתוקה עם צימוקים, תפוחי עץ עם קינמון וצימוקים, פטריות מוקפצות ועוד.

 

אני החלטתי להכין דפי פילו ממולאים בירקות מוקפצים.

חתכתי בזריזות בצל, קישוא, גזר ופלפל אידיתי והוספתי מעט רוטב צ'ילי מתוק- חריף ומעט סויה. מילאתי את העלים וטיגנתי בשמן עמוק. כמה זה טעים! הקרי ספיות של עלי הפילו, יחד עם הירקות החריפים- מתוקים, יוצר מעדן ממש. כמעט טרפתי הכל בעצמי.

 


עוד הצעות למתכונים- מאת הבלוגרית לאה זוהר

 

סיגרים במילוי תפוחי אדמה וטונה
 
 

חומרים למלית -

3 תפוחי אדמה בינוניים, מבושלים ומעוכים לפירה

1 בצל קטן קצוץ ומטוגן מעט בשמן

2 קופסאות טונה מסוננות ומפוררות

פלפל ומלח

1 ביצה

כף גדושה רוטב סויה

כף גדושה פטרוזיליה קצוצה

 

מכינים "דבק" – מערבבים כף קמח ורבע כוס מים קרים

 

רוטב:

5 כפות מיונז

1 כפית חרדל

2 כפו רוטב ת צ'ילי מתוק

1 כף רוטב סויה או טריאקי

 

אופן ההכנה: מערבבים את כל החומרים להכנת המלית ומקררים. ממלאים כל עלה סיגר ומגלגלים ומהדקים את הסיגר בנגיעת "דבק" מקמח ומים.

מחממים שמן לטיגון עמוק ומטגנים את הסיגרים. לחילופין, אפשר לאפות אותם בתנור למשך 15 דקות עד להזהבה. לפני האפייה מומלץ לרסס את הסיגרים במעט שמן.

מערבבים את חומרי הרוטב ומגישים לצד הסיגרים.

 

סיגרים במלית תמרים, ביסקוויטים וקינמון

 

חומרים למלית

אריזת עיסת תמרים מגולענים

100 מים (חצי כוס)

100 גרם חמאה או שמן קוקוס (לקינוח פרווה)

100 גרם שקדים גרוסים

2 כפות פירורי ביסקוויטים פטיבר

חצי כפית קינמון

 

חומרים לסירופ

1 כוס סוכר חום בהיר

1 + 1/2 כוסות מים

שקית סוכר וניל

2 כפות דבש

כמה טיפות מיץ לימון

 

הוראות הכנה

מערבבים את כל חומרי המלית וממלאים את הסיגר. מטגנים בשמן עמוק או אופים במשך 15 דקות. לפני האפייה מומלץ לרסס על הסיגרים מעט שמן.

להכנת הסירופ – מרתיחים את כל החומרים חוץ מהלימון והדבש. מבשלים עד להסמכה. מוסיפים את הלימון, מסירים מהאש ומקררים מעט. מוסיפים את הדבש ומערבבים.

כשהסיגרים מוכנים מטפטפים עליהם מהסירופ.

 

כשר פרווה באישור הרבנות  הראשית לישראל ובד"צ "בית יוסף".

 

מחיר: 10.90 ₪ (לאריזה של 330 גרם).

להשיג ברשתות השיווק.

 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה