את
הסלט הכנו בסדנת אוכל בריא של נועה פרומן.
סלט
שמקשט כל שולחן בצבעיו העזים והיפים.
קל
להכנה וטעים מאד.
קרפצ'יו:2 סלק
1 כוס חומץ בלסמי
כף סוכר קנים אורגנים
מלח גס
לסלט
2 סלקים מבושלים
2 עגבניות בנוניות
6 מקלות סלרי קצוץ קטן מאד
רוטב:1/3 כוס שמן זית
כף חומץ בלסמי
כף סירופ מייפל
קצת חרדל
2 שיני שום כתוש
מלח גס ופלפל
לקישוט:נבטי צנון או קייל
אופן הכנה הקרפצ'יו סלק:בעזרת מנדולינה פורסים את הסלקים דק מאד ומפזרים מעל מלח גס
בסיר קטן מבשלים את החומץ הבלסמי עם הסוכר עד שמצטמצם בערך לחצי מהכמות ההתחלתית
אופן
הכנה הסלט:
לסלט: מבשלים את הסלקים עם הקליפה עד שמתרככים מעט. מקלפים וחותכים לקוביות קטנות. חותכים את העגבניות לקוביות קטנות, קוצצים את הסלרי קטן מאד, מערבבים הכל ביחד- קוביות הסלק, העגבניות והסלרי. רוטב: מערבבים את כל החומרי הרוטב בנפרד. מערבבים את הסלט עם הרוטב. להגשה- מסדרים בצלחת שטוחה את קרפצ'יו סלק מעליהם את הסלט מקשטים בקצת נבטי צנון או קייל
לסלט: מבשלים את הסלקים עם הקליפה עד שמתרככים מעט. מקלפים וחותכים לקוביות קטנות. חותכים את העגבניות לקוביות קטנות, קוצצים את הסלרי קטן מאד, מערבבים הכל ביחד- קוביות הסלק, העגבניות והסלרי. רוטב: מערבבים את כל החומרי הרוטב בנפרד. מערבבים את הסלט עם הרוטב. להגשה- מסדרים בצלחת שטוחה את קרפצ'יו סלק מעליהם את הסלט מקשטים בקצת נבטי צנון או קייל
רוצים
עוד מתכונים?היכנסו
לבלוג של נועה או לאתר הפייסבוק שלה
הבלוג
פייסבוק
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה