רשומות

יום שני, 30 בנובמבר 2015

סלט עדשים ירוקות



כשלא מתחשק לאכול מאכלים כבדים זה הסלט המומלץ. קל הכנה, משביע וטעים מאד.

מצרכים

2 כוסות עדשים ירוקות

בצל אדום גדול קצוץ לקוביות

צרור פטרוזיליה

6 כפות שמן זית

מיץ מלימון אחד

כף חומץ בלסמי

מלח

פלפל שחור

אופן ההכנה

לבשל את העדשים בארבע כוסות מים. להרתיח, להנמיך את הלהבה ולבשל למשך כחצי שעה או עד שהעדשים רכות. לסנן, לקרר ולהעביר לקערת הגשה. להוסיף את הבצל הקצוץ, הפטרוזיליה (ניתן להחליף לכוסברה), השמן, מיץ הלימון והחומץ הבלסמי. לתבל במלח ופלפל שחור לפי הטעם. זהו.

בתיאבון.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה