עוגת התפוזים הזו קלה להכנה וטעימה מאד.
אני מכינה אותה באופן קבוע בתבניות אינגליש קייק. מקפיאה אחת
לשעת דחק ואת השנייה מגישה לאורחים. פירור לא נשאר.
מצרכים
חצי כוס שמן קנולה
2 כוסות קמח תופח
1 כפית תמצית וניל מאיכות טובה
1 כוס מיץ תפוזים סחוט
גרידת תפוז מתפוז 1
5 ביצים
1.5 כוסות סוכר
חצי כוס נטיפי שוקולד צ'יפס לאפייה
הכנה
לערבב במיקסר את החלמונים, חצי כוס סוכר, כפית וניל,
גרידת תפוז והשמן. תוך כדי להוסיף את הקמח וגם את המיץ עד שהעיסה אחידה.
את החלבונים וכוס סוכר להקציף לקצף יציב.
להוסיף את הקצף בתנועות קיפול לתוך העיסה ולאחר מכן להוסיף את
נטיפי השוקולד.
להעביר ל2 תבניות אינגליש קיי משומנות.
לאפות כ- 40 דקות עד שקיסם שתנעצו בעוגה יהיה יבש.
לפני ההגשה לפזר אבקת סוכר.
בתיאבון.
תגובה זו הוסרה על ידי מנהל המערכת.
השבמחק