רשומות

יום שלישי, 27 במרץ 2018

"BURGERIM" חיפה- תפריט מגוון, טעים ולא יקר גם בחג פסח



בהמולה של לפני החג, ביום של סידורים, ניקיונות ואבק החלטנו לקפוץ בערב לסניף "בורגרים" שבמרכז הכרמל ולטעום את הבורגרים הקטנים שלהם אשר מוצעים במבחר טעמים.

הסניף במרכז הכרמל הינו אחד מ-53 הסניפים של רשת Burgerim אשר נרכשה בשנת 2014 על ידי רשת BBB. לאחר הרכישה צמחה הרשת מ-39 סניפים ל-53 סניפים ברחבי הארץ ולפני כחצי שנה הושק תפריט חדש, מגוון וטעים.




הרשת מתמחה במיני בורגרים קטנים, במבחר טעמים שונים וכך  הסועד נחשף למגוון רחב ביותר של טעמים, כשביכולתו להזמין את הבורגרים בזוגות, שלישיות, שמינייה ו-16. הבורגרים עשויים מנתחים מובחרים של בשר עסיסי ואיכותי ומוגשים כשלצדם מגוון תוספות עשירות  מעל ולצד הבורגרים.


ארוחת_16_בורגרים צלם משה יוסף 

זכיין הרשת בסניף חיפה הוא גיל חגי בן ה-26 שיחד עם שותפו מקי ישעיהו מפעיל את הסניף כבר שנתיים. גיל סיפר לי שכבר בגיל 15 רצה להיות שף והתעסק בקולינריה. מלבד זאת הוא גם אלוף הארץ על אופני אינדירו. בחור צעיר ורב פעלים השואף להתקדם ורואה את עתידו בענף המזון. "איזה בורגר אהוב במיוחד על הישראלים? " שאלתי. "היאנקי בורגר העשוי מנתח אנטריקוט משובח. הכי אהוב ותדירות ההזמנות שלו גבוהה" ענה גיל והוסיף " המיני בורגרים טעימים במיוחד כי ניתן לשלוט היטב במידת העשייה שלהם ולגוון בטעמים"

                 גיל חגי זכיין הסניף בכרמל

קיבלנו את ההמלצה שלו והזמנו מיני בורגרים שונים + צ'יקן גריל+סלט ישראלי ותוספות של טבעות בצל, צ'יפס בטטה והום פרייז ברוטב צ'ילי ושומשום. אחרי יום קשה זה היה בדיוק במקום וטרפנו את האוכל הטעים. הבורגרים היו עשויים במידה הנכונה והתוספת של הום פרייז מעולה. הסלט היה מתובלן בטעם ויחד עם הצ'יקן גריל זו הייתה מנה מעולה.





קטגוריה מיוחדת שמופיעה בתפריט היא המלצת השף. קטגוריה זו כוללת 5 בורגרים בטעמים משובחים, אשר פותחו על ידי שף הרשת אבי בראל. בין הבורגרים בהמלצת השף ניתן למצוא: יאנקי בורגר עשוי מנתח אנטריקוט משובח ומעליו סלט קולסלואו, ספייסי צ'יקן בורגר עם סלסת עגבניות ופלפלים חריפים, בורגר ים תיכוני עם סלסת עגבניות, פלפלים חריפים וטחינה, בורגר כפרי – בורגר טלה וריבת בצל, בורגזי – בורגר מרגז פיקנטי עם פלפלים קלויים, שום ועשבי תיבול.

צלם משה יוסף - שלישית בורגרים - אסאדו_צ'ימיצורי,ים_תיכוני_ויאנקי 

את הבורגרים ניתן להזמין עם תוספות מעל של בצל מטוגן רוטב צ'ימיצ'ורי, פטריות צרובות, רצועות פלפלים חריפים, ריבת בצל, רצועות פלפלים קלויים, סלסת עגבניות ופלפלים חריפים, אננס וצ'ילי בגריל, פלפלים חריפים, קולסלואו ועוד.  

שלישיית_בורגרים,_צ'יפס_בטטה_וקריספים  צלם משה יוסף 

גיל סיפר לי כי "בורגרים" הינה רשת לכל המשפחה ורוב המשלוחים ברשת מגיעים למשפחות אשר מתפנקות יחד בארוחה משותפת . למעשה, הסלוגן המלווה אותה הוא "COME TOGETHER"  ורבים נוהגים להגיע אליה לבילוי משותף. ככזו, הרשת מציעה מנות גם לכאלו שאינם אוכלים בשר. ניתן למצוא בתפריט בורגר צמחוני העשוי על בסיס עדשים וטופו, שמגיע עם לחמנייה אשר ניתנת להחלפה בלחמנייה מקמח מלא או לחמנייה ללא גלוטן. התוספות אשר מופיעות מעל הבורגרים הבשריים, מלוות גם את הבורגר הצמחוני. מנה נוספת ממנה יכולים הצמחונים ליהנות היא סלט טאבולה עם עדשים שחורות המיועד לשוחרי הבריאות.

סלט טבולה - בורגרים. צלם משה יוסף 

מי שמעדיף למנה עיקרית עוף, יכול ליהנות אף הוא ממגוון מנות: כנפיים המגיעות בשני גדלים – קטן (8 יחידות), גדול (16 יחידות) ועם 3 רטבים לבחירה– ברביקיו, צ'ילי מתוק ורוטב חריף טעים. בנוסף מציעים בבורגרים צ'יקן גריל - פילה עוף צרוב בגריל במרינדת שמן זית, טימין, שום ותבלינים, שמגיע בתוספת סלט טאבולה מתובל בשמן זית ולימון בליווי טחינה.

בבורגרים שמים דגש על הבשר האיכותי והמשובח, אך משקיעים גם בתוספות שליד הבורגר. בין התוספות החדשות, המצטרפות לתפריט ניתן למצוא: סלט קולסלואו, וכדורי פירה, המצטרפים לתוספות הקיימות: צ'יפס בטטה, קריספים – בצל פריך בתוספת איולי שום, צ'יפס רגיל וצ'יפס מתובל, טבעות בצל, הום פרייז וחצי חצי – בחירה מתוך כלל התוספות המיוחדות.  

תוספות_לצד_הבורגרים  - צלם משה יוסף 

צ'יפס_בטטה_וקריספים בורגרים - צלם משה יוסף 

בבורגרים מציעים 6 ארוחות הכוללות מנה עיקרית + כוס שתייה. הארוחות כוללות: כריך שווארמה, כריך סלופי ג'ו, שלישית בורגרים + צ'יפס, בורגרים מהמלצת השף, סלט טאבולה, פילה עוף + סלט טאבולה, וארוחת ילדים המוצעת לבחירה מתוך שניצלוני עוף / מיני בורגר + צ'יפס / כדורי פירה.

ארוחת_ילדים-_בורגרים - צלם משה יוסף 

לאוהבי הפחמימות מוצעים 2 כריכים חדשים  – "סלופי ג'ו" – תבשיל בקר טחון ברוטב ברביקיו עסיסי, המוגש לצד סלט קולסלואו וחסה וכריך שווארמה סטייל הכולל רצועות עוף במרינדה ומוגש עם סלט קולסלואו, בצל ורצועות פלפלים קלויים. כריכים אלו מצטרפים לכריכים הקיימים, ביניהם כריך עוף הכולל חזה עוף במרינדת שמן זית, טימין ותבלינים וכריך קריספי צ'יקן עם רצועות עוף בציפוי קריספי פריך.

כריך_קריספי_ציקן  בורגרים - . צלם משה יוסף 

בתחום הקינוחים מציעים בבורגרים את הקינוח הישראלי האולטימטיבי – מלבי מעודן בטעם קוקוס ומלבדו ימשיכו לככב בסניפי הרשת כדורי השוקולד הקטנים המצופים בקוקוס וסוכריות.

התפריט של רשת בורגרים מופיע באתר צבעוני, חדש וידידותי, בו ניתן לראות את התפריטים, להזמין משלוחים, להצטרף למועדון החברים של הרשת ולהתעדכן על פעילויות הקורות בו, לראות את רשימת הסניפים ברחבי הארץ, להזמין כיבוד בורגרים לאירועים ועוד... האתר מופיע גם באפליקציה בכתובת: www.iburgerim.co.il .

מחירים לדוגמא:
2 בורגרים במחיר 35 ₪,
3 בורגרים – 45 ₪,
8 בורגרים – 119 ₪,
16 בורגרים – 219 ₪.

בסניף חיפה כרמל תוכלו למצוא -

8 בורגרים ב- 99 ₪ -מתוך התפריט

שמיניית_בורגרים - צלם משה יוסף 

 בני נוער נהנים מזוג בורגרים וכוס שתייה ב-27 ₪ בלבד

בפסח- תפריט כשר

"ומה קורה בסניף בפסח?" שאלתי את גיל " התחלנו את ההכנות לקראת החג. אנחנו מנקים ומכשירים את המטבח והסניף כשר לפסח והלחמניות אפילו יותר טעימות" אמר גיל.

17 סניפים כשרים לפסח ברחבי הארץ. סניפים אלו: חיפה כרמל, חיפה רמת הנשיא, טבריה, יוקנעם, נהריה, עפולה, קצרין, קרית שמונה, רחובות שדרות, קיבוץ עינת, יהוד, כפר סבא, לוד, קרית מלאכי, קניון הזהב וגדרה יעברו תהליך ניקיון והכשרה של המקום על פי כל כללי הכשרות בכדי להכינם לחג הפסח ויגישו במהלך חוה"מ פסח תפריט כשר לפסח. ארבעה סניפים יפעלו במתכונת לא כשרה: אום אל פאחם, דליית אל כרמל, נצרת ואילת. כל השאר הסניפים אשר יהיו סגורים במהלך הפסח, ינצלו את שבוע החג, לחידוש ושיפוץ הסניף.

שף הרשת, שלמה עזרן עמל על הכנתו של תפריט מיוחד לכבוד החג, על מנת לתת מענה ללקוחות הנאמנים של הרשת, אשר מעוניינים גם במהלך חופשת הפסח, להמשיך וליהנות מבורגרים טעימים, איכותיים ומובחרים.

התפריט המיוחד בפסח כולל סלטים, בורגרים בלחמניות כשרות לפסח, תוספות, ארוחות ילדים ועוד, הכל כמובן כשר לפסח.

רשת בורגרים – COME TOGETHER – 4999* / www.iburgerim.co.il

סניף חיפה כרמל- שדרות הנשיא 131.

גילוי נאות- היינו אורחי הסניף.

בתיאבון וחג שמח ואביבי לכולם.

תגובה 1: