רשומות

יום חמישי, 27 באוגוסט 2015

פסטה בשמן זית, פרורי לחם וגבינה בולגרית

 
פסטה בתוספת גבינה יכולה לשמש ארוחה בפני עצמה אם רוצים משהו קליל, טעים ומשביע, או כתוספת מעולה לדגים.
הפעם, הכנתי את הפסטה כתוספת לארוחת דגים וההנאה הייתה שלמה.
מצרכים
1 חבילת פסטה- אני השתמשתי בפסטה פוזילי אבל ניתן להשתמש בכל פסטה לבחירתכם
2 כפות עגבניות מיובשות
4 שיני שום קצוצות דק דק
4 כפות פרורי לחם
3 כפות בזיליקום קצוץ דק
4 כפות שמן זית
100 גרם גבינה בולגרית של משק צוריאל
מלח
פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
מבשלים את הפסטה במים- על כל 100 גרם פסטה 1 ליטר מים. אני מוסיפה גם כף מלח למי הבישול. יש לבשל לדרגת אל דנטה. במחבת גדולה מחממים את שמן הזית, מוסיפים שום, עגבניות מיובשות, פרורי לחם ומערבבים. מוסיפים את הפסטה המבושלת, מערבבים עד שכל הפסטה מצופה בתערובת הפירורים, העגבניות והשום. מוציאים לקערה, מפזרים את הבזיליקום, מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם ומפוררים מעל את הגבינה הבולגרית. מגישים מיד.
בתיאבון.

 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה