אילו מטעמים אתם מתכננים להכין בחג השבועות? אני בטוחה שעל עוגת גבינה
לא תוותרו ומציעה לתכנן חג עם מטעמים קלים ומזינים יותר בעזרת מוצרי 'מקור
הכוסמין' ומוצרי 'טרוביה' אותם משווקת חברת "גורי"
רובנו משתדלים היום לצרוך מזון בריא ואיכותי יותר ולמעשה זו מגמה
עולמית גדלה והולכת. חברת ההפצה והשיווק "גורי" לוקחת חלק בכך וצירפה
לאחרונה את מוצרי 'מקור הכוסמין' ו"טרוביה" TRUVIA לשורותיה.
"מקור
הכוסמין" הוא מותג המנגיש לציבור הישראלי מבחר ומגוון מוצרי
כוסמין, כתחליף לחיטה רגילה, מותג ששם לעצמו כמטרה להגיע לכל בית בישראל עם מזון
בריא יותר, איכותי יותר ובמחירים נגישים.
כל
המוצרים של 'מקור הכוסמין' מיוצרים מקמח כוסמין הגדל בצפון אמריקה. זהו קמח מדגן
מלא, עשיר בחלבונים, סיבים תזונתיים ושפע של וויטמינים ומינרלים חיוניים החסרים
בקמח מחיטה לבנה והרגילה של היום.
הכוסמין
מיועדים לאנשים האוהבים לאכול בריא וטעים. מאימהות הרוצות שהילדים שלהם יאכלו אוכל
פחות מעובד ועד אלו המחפשים מזון בריא יותר. מותג 'מקור הכוסמין' הוא המותג היחיד
בארץ עם מגוון רחב ועשיר של מוצרים.
פתי
בר "כוסמין" יכול
לשמש כתחליף מעולה לכמה מתכונים לחג כגון : עוגת גבינה ביסקוויטים, כדורי שוקולד,
וקינוחי כוסות.
גם תחליף
הממתיקים הטבעיים נמצא בצמיחה מתמדת ברחבי העולם וגם בישראל. בשנים האחרונות ניכר
ביקוש הולך וגובר לממתיקים הטבעיים כחלק מהטרנד הבריאותי-אופנתי, כמו גם עבור אלה
הנמנעים מצריכת סוכר כחלק משמירה על אורח חיים בריא ומאוזן. הממתיקים הטבעיים
המבוססים על צמח הסטיביה נחשבים לפופולאריים ביותר בענף זה. בפרוסת עוגה ממוצעת יש
כ 500 קלוריות ובעוגת גבינה עם מוצרי טרוביה ופתי בר כוסמין כ 334 קלוריות.
תערובות
סוכר בתוספת סטיביה לבישול ואפייה
- תערובת סוכר קנים על-בסיס גליקוזידים
של סטיביול ואריתריתול (680 גרם). 75% פחות קלוריות למנה מאשר בסוכר. ניתן
להשחמה ומתנהג באפייה ממש כמו סוכר.
- תערובת סוכר קנים חום על-בסיס גליקוזידים של סטיביול ואריתריתול (510 גרם). 75% פחות
קלוריות למנה מאשר בסוכר חום. ניתן להשחמה ומתנהג באפייה ממש כמו סוכר.
מחירים-
פתי בר-
10.9-12.9 ₪
תערובות
סוכר ב24.9-34.9 ₪
להשיג
ברשתות המובחרות
מתכון לעוגת גבינה דיאטטית קלה וקרה עם ערך
קלורי וסיבים תזונתיים
העוגה מבוססת על פירורי פתי בר מקור הכוסמין בעלת
ערך בריאותי גבוה ומעט פחות קלוריות ממה שאנחנו מוצאים בשווקים הרגילים. תערובת
סוכר טרוביה בתוספת לאפייה 75% פחות קלוריות למנה מאשר בסוכר.
המצרכים הדרושים לנו :
בסיס
200 גרם פתי בר וניל
1 כף סוכר טרוביה המבוססת על תמצית צמח
הסטיביה
100 גרם חמאה מומסת
שכבת הגבינה
500 גרם או 2 גביעי שמנת
1 תמצית וניל
1/2 כוס טרוביה
250 מ"ל או מיכל שמנת מתוקה 38%
לזלף מעל ריבת פירות יער ללא סוכר
אופן ההכנה:
- מרפדים
את תחתית התבנית בנייר אפייה. מרפדים את דופן התבנית בעוד פס נייר אפיה או
שקף.
- מכינים
את הבסיס: שמים בקערת מעבד מזון את כל המרכיבים וטוחנים לתערובת פירורית
במרקם חול ים. מעבירים את התערובת לתבנית ומהדקים היטב לתחתית מעבירים
למקפיא.
- 3.
שמים בקערת מיקר עם וו בלון את כל מרכיבי שכבת הגבינה ומקציפים במשך 3-4 דק'
או עד שמתקבלת תערוכבת אחידה וסמיכה.
- יוצקים
את תערובת הגבינה מעל התחתית הקרה ומיישרים.
- מעבירים
למקפיא ל 4 שעות לפחות, או ללילה שלם, כשעה לפני הגשה מעבירים למקרר.
- מוציאים את העוגה מהתבנית
וחותכים למשולשים ומעליה יוצקים את הריבה
בתאבון וחג שמח
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה