סלט צבעוני, מיוחד, משביע,
בריא וטעים.
מצרכים
כוס וחצי שעועית מש
כוס חמוציות ללא סוכר
כוס אגוזי מלך
1 בצל
1/2 צרור פטרוזליה
מיץ מלימון אחד
4 כפות שמן זית
מלח
פלפל
אופן
ההכנה
מבשלים את המש.
ממלאים סיר במים קרים, מוסיפים את המש ומביאים לרתיחה. לאחר מכן עוד כחצי שעה על
חום בינוני עד שמתרכך. שעועית המש צריכה להיות רכה, אך לא רכה מדי. בתום הבישול
לסנן, לשטוף ולהעביר לקערה.
מוסיפים את החמוציות
ואגוזי המלך. קוצצים את הבצל ומוסיפים. קוצצים את עלי הפטרוזיליה ומוסיפים. (אפשר
גם מעט עלי נענע קצוצים).
מכינים את הרוטב- מיץ
מלימון אחד, 4 כפות שמן, מלח, פלפל. מתבלים את הסלט ומערבבים היטב.
ניתן להכין מראש
ולשמור במקרר. הסלט מוגש קר.
בתיאבון
בלי השריה?
השבמחקנכון. בלי השריה.
מחקסלט מעולה ובריא
השבמחקתודה טלי
מחקניתן להקפיא?
השבמחקלא. אי אפשר
מחק