מנה עיקרית מלאה
בטעמים, קלת הכנה וטעימה מאד. אכלתי מנה זו אצל חברתי פולט והכנתי מיד. פרוסות חזה
העוף ממולאות בירקות, מצופות בביצה ופירורי לחם ומטוגנות קלות.
מצרכים
חצי קילו חזה עוף
פרוס לפרוסות דקות
1 בצל
6 פטריות
1 גזר
1 פלפל אדום
1 כפית מלח
1/2 כפית פפריקה
1/2 כפית פלפל
6 כפות פרורי לחם
1 ביצה
שמן
הוראות
הכנה
משטחים את חזה העוף
הפרוס לפרוסות דקות בעזרת פטיש שניצלים. מכינים את תערובת הירקות- קוצצים את הבצל
לקוביות קטנות ומטגנים במעט שמן עד שיזהיב, מוסיפים את הגזר, הפלפל והפטריות
החתוכים דק, מתבלים בפפריקה, מלח ופלפל וממשיכים לטגן עד שמתרכך. ממתינים שיתקרר.
מניחים כף מתערובת
הירקות בקצה פרוסת חזה העוף, מגלגלים ובעזרת קיסם עץ סוגרים את הקצוות. מגלגלים
בביצה טרופה ובפרורי הלחם ומטגנים יפה מכל הצדדים. 2-3 דקות מכל צד. מוציאים,
פורסים לפרוסות או מגישים כך בתוספת תפ"א וסלט פלפלים קלויים.
בתיאבון.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה