רשומות

יום ראשון, 21 במאי 2017

קיש בטטות, קישואים ובצל



קיש ירקות, קל הכנה, צבעוני, בריא וטעים. מתאים לשולחן השבועות.

 

מצרכים

לתחתית


בצק פריך של שמרית

1/3 כוס שמנת מתוקה

 

למילוי


4 קישואים

 

2 בטטות גדולות

 

2 בצלים

 

צרור פטרוזיליה

 

1/4כוס שמן

 

4 ביצים

 

1 כף אבקת מרק (לא חובה)

 

כפית מלח

 

1/2 כפית פלפל שחור

 

אופן ההכנה







להכין את תחתית הקיש לפי ההוראות שעל השקית. לקלף את הירקות ולקצוץ בפוד פרוססור על מנת שפרוסות הירק יהיו דקות ביותר. להניח בקערה. לקצוץ את הפטרוזיליה ולהוסיף לקערה. לערבב היטב את השמן, אבקת המרק, והתבלינים, לשפוך על הירקות ולערבב. להדק לתבנית את הבצק הפריך, לפזר מעל את הירקות ולאפות בתנור למשך כ-ארבעים דקות או עד שהציפוי העליון משחים יפה.

 

בתיאבון.

 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה