השבוע קיבלתי להתנסות
גבינת פיראוס "בולגרית למריחה+ חציל קלוי" התלבטתי מה להכין עם הגבינה
הטעימה הזו ולבסוף בחרתי להכין מנה קלה להכנה, מהירה, מרשימה וטעימה מאד. זו מנה
שמתאימה מאד להגשה כמנה ראשונה בארוחה חלבית, כאחת המנות במזנון וכתוספת למנה
עיקרית.
אצלי אהבו מאד וביקשו
עוד.
להלן המתכון
מצרכים
סלסלת פטריות
פורטובלו או שמפיניון (אני ערבבתי ביניהן)
1 קופסה גבינת פיראוס
בולגרית+ חציל קלוי
2 כפות גבינת צ'דר
מגוררת
2 כפות גבינת פרמזן
מגוררת
2 כפות גבינה צהובה
9%
1 בצל סגול
2 כפות פירורי לחם
חצי צרור פטרוזיליה
מלח
פלפל
אופן
ההכנה
קוצצים את הבצל ואת הפטרוזיליה
ומניחים בקערה. מסירים את רגלי הפטריות וקוצצים דק, מוסיפים לקערה. מוסיפים את
הגבינות (חוץ מאשר את הגבינה הצהובה 9%) פרורי הלחם. מלח ופלפל ומערבבים היטב
לתערובת אחידה.
מניחים את הפטריות
בתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה וממלאים בעזרת כף את הפטריות, מפזרים למעלה את
הגבינה הצהובה ומתיזים מעט שמן על כל הפטריות.
מכניסים לתנור שחומם
ל210 מעלות ואופים כ- 10 דקות עד שהפטריות מוקרמות.
בתיאבון.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה