רשומות

יום שישי, 20 באוקטובר 2017

אסם משיקה פתי בר דגנים מלאים ואני הכנתי מהם עוגת וניל- פירות יער נהדרת



 אין צורך לאפות, רק לקנות את המצרכים המתאימים, להקציף, לקשט ויש! עוגה קלת הכנה מאד וטעימה מאד.

אסם השיקה פתי בר חדש המכיל 50% דגנים מלאים. זאת בהמשך לאסטרטגיית התזונה עליה הכריזה והרצון להביא לקהל הצרכנים מוצרים בעלי ערך תזונתי טוב יותר, מבלי לפגוע בטעם ואיכות המוצר שיימכר בדיוק באותו המחיר.



אצלנו פתי בר הוא הביסקוויט האהוב על הילדים וכשהם מבקשים לנשנש, זה הביסקוויט אותו יבקשו. משמח לדעת שערכיו התזונתיים טובים יותר.

הפעם, הכנתי עוגת וניל- פירות יער מצוינת ולהלן המתכון:

מצרכים

2 מגשים של פירות יער קפואים. 

500 גרם פתי בר (2 חבילות)

1 שמנת מתוקה

1 גביע שמנת רגילה

1 אינסטנט פודינג וניל

2 כפות סוכר

קליפת לימון מלימון אחד

11/2 כוס חלב

מצרכים לקרם השוקולד

300 גרם שוקולד מריר (60% מוצקי קקאו)

חצי כוס חלב

50 גרם חמאה

אופן ההכנה

1.בתבנית מרובעת לסדר שכבה של פתי בר שטבלנו במעט חלב.

2.להקציף את השמנת, האינסטנט פודינג, הסוכר וכוס החלב. לקראת סוף ההקצפה להוסיף את גביע השמנת הרגילה ולהמשיך עד שהקרם יציב.

3.חצי מהקרם למרוח על שכבת הביסקוויטים.

4.להניח מעל את שכבת פירות היער אותם ריסקנו קודם לכן במעבד מזון.

5.מעל שכבת פירות היער להניח שכבה נוספת של ביסקוויטים טבולים בחלב

6. מעל שכבת הביסקוויטים להניח את הקרם הנותר. לכסות בניילון נצמד ולהכניס למקרר למשך כשעה.

7. להמיס במיקרו בפולסים קצרים את השוקולד יחד עם החלב, להוסיף את החמאה ולערבב היטב.

8. לצקת על העוגה שהוצאנו מהקרר.

9. לקשט בדובדבנים.

בתיאבון.





אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה