רשומות

יום שישי, 12 בינואר 2018

מוצרי "בונז'ור ולתנור"- מאפים ועוגות קלי הכנה וטעימים


השבוע התנסיתי במוצרי "בונז'ור ולתנור"- מהלך חדשני של בונז'ור המציעה מוצרי בצק שמרים לאפייה ביתית.

הכנתי פוקצ'ה ורוגלך על פי ההוראות שעל גב האריזה. קל מאד ולא נדרשת עבודה. תוך 25 דקות הריח הבית בריח נהדר של אפייה ועל השולחן נחתה פוקצ'ה מושלמת שהתחסלה בן רגע ורוגלך מצוינים ששימשו קינוח מעולה לסיום הארוחה. אין ספק, שזו הולכת להיות הצלחה גדולה.

חברת בונז'ור אשר נוסדה בשנת 1986, מתמחה בייצור ומכירה של מגוון מוצרי בצק. בשנים האחרונות היו ערים בחברה לתופעה משמחת במשפחות בישראל. יותר ויותר אנשים החלו לאפות בבית. אך, מכיוון שאנו חיים בעידן בו הזמן הוא מצרך יקר, אנשים מחפשים דרך לאפות במהירות.

בונז'ור החליטה לחקור את הנושא לעומק וגילתה כי רוב המשפחות מכינות עוגות בחושות, עוגות ביסקוויטים, כדורי שוקולד ועוגיות. אך, נמנעות ממאפי שמרים כיוון שיש חשש מהתוצאות שלא תהיינה טובות, מחוסר זמן וגם מחוסר מיומנות. וכך, פיתחו בבונז'ור קטגוריית מוצרים חדשנית שמאפשרת לאפות מוצרי בצק שמרים טריים בבית במינימום זמן ובהצלחה בטוחה.



במאפים- עוגת קראנץ' שוקולד, רוגלך, חלה מתוקה ופוקצ'ה מדגנים מלאים עם 30% כוסמין.

פוקצ'ה




מוציאים מהעטיפה, מניחים בתבנית אפייה על נייר אפייה, מורחים בשמן זית ובמעט מלח גס. אפשר להוסיף תבלינים ומעט ירקות. אופים כ-25 דקות והפוקצ'ה מוכנה.
זהירות! נחטף במהירות וכהרף עין מתחסל. כך היה אצלנו.

רוגלך





מוציאים מהעטיפה, מניחים על תבנית אפייה על נייר אפייה מורחים בביצה טרופה. 25 דקות ויש רוגלך מושלמים. אל תצפו שיישאר משהו.

לסיכום, מוצרים מצוינים, ללא חומרים משמרים, קלי הכנה וטעימים שהתחבבו מאד על בני המשפחה. בהחלט מומלץ. 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה