רשומות

יום ראשון, 17 בינואר 2016

תבשיל קציצות בקר ושעועית ירוקה על מצע של סקיני פסטה


השבוע קיבלתי להתנסות מוצר חדש ומיוחד הנקרא סקיני פסטהמהי הסקיני פסטה? אטריות משורש צמח הקונג'אק שמקורו בדרום מזרח אסיה. האטריות ללא סוכר, ללא גלוטן, עם אפס אחוז שומן ו-9 קלוריות בלבד ל-100 גרם. פתרון מעולה לארוחה דיאטטית. ניתן להשתמש בה כתחליף לספגטי, נודלס, אורז או תפוחי אדמה. היא בעלת ערך גליקמי נמוך במיוחד ויש בה 3.5 גרם פחמימות בלבד.

הכנתי אתה מוקפץ ירקות המתכון כאן . ואחרי ההצלחה הנה גם תבשיל קציצות בקר ושעועית ירוקה על מצע של סקיני פסטה. הכנת הסקיני פסטה קלה מאד. מסננים, שוטפים, מחממים במיקרו או מבשלים במשך 2-3 דקות ומוסיפים לתבשיל, לרוטב, או אוכלים כתוספת.

וכעת למתכון:

לקציצות הבקר
מצרכים
½ קילו בשר בקר טחון
1 ביצה
2 פרוסות חלה מושרות במים שנסחטו ונקצצו לקוביות קטנות. (אפשר 4 כפות פירורי לחם במקום)
1 בצל קצוץ
1 כפית כמון
1 כפית פפריקה
מלח פלפל

אופן ההכנה
בקערה גדולה להוסיף לבשר הטחון את הביצה, החלה או פירורי הלחם, בצל קצוץ ותבלינים. לערבב היטב. ליצור קציצות בגודל של כדור פינג פונג, לשטח עם היד ולטגן במעט שמן כשתיים- שלוש דקות מכל צד. להניח בצד.

לתבשיל
מצרכים

1 בצל גדול
1 שקית שעועית ירוקה קפואה
1 קופסת רסק עגבניות 50 גרם
1 כפית כמון
1 כפית פפריקה
מלח
פלפל

אופן ההכנה

לקצוץ את הבצל לקוביות ולטגן עד שקיפות, להוסיף את השעועית הירוקה ואת רסק העגבניות ולכסות במים. לערבב היטב ולבשל יחד כעשר דקות. להוסיף את התבלינים, לערבב. להוסיף את הקציצות המטוגנות ולבשל כחצי שעה.
להכין את הסקיני פסטה בהתאם להוראות ולמזוג מעל את התבשיל.

בתיאבון.




אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה