רשומות

יום שישי, 15 בינואר 2016

לשקשק את השקשוקה עם רטבי אוליביה



ארוחות בוקר מפנקות זה רק בשבת בבוקר. יש זמן להכין, לשבת בנחת ולהתענג על כל ביס. השבת הזו הלכנו על שקשוקה, פרוסות חלה טרייה וזיתים. מה צריך יותר? מכיוון שקיבלתי להתנסות את רוטב השקשוקה החריף של אוליביה, מלאכת ההכנה הייתה קלה במיוחד והתוצאה? שפתיים יישקו! טעים מאד מאד. החריפות מתונה אך נושכת והרוטב פיקנטי ועשיר. אנחנו שידרגנו עם בצל, פלפלים ופטריות. אך לא חייבים. לפני המתכון, עוד דבר אחד חשוב, הרוטב אינו מכיל חומרים משמרים. ולמתכון-
 
 
 

מצרכים

1 בצל סגול

2 פלפלים

4 פטריות

1 צנצנת רוטב פיקנטי של אוליביה

4 ביצים

מעט זעתר

2 כפות שמן זית

אופן ההכנה

קוצצים את הבצל, פורסים לרצועות את הפלפל והפטריות. מתחילים בטיגון הבצל, מוסיפים את הפלפלים והפטריות ומאדים יחד כעשר דקות. מוסיפים את הרוטב, מערבבים היטב. מוסיפים את הביצים, מניחים מכסה מעל ומבשלים על אש נמוכה כעשר דקות. מפזרים זעתר מעל. מוכן!

בתיאבון!
 

 

 


אין תגובות:

פרסום תגובה