אסם השיקה קמח שמרים חדשני להכנת בצק לפיצה ב-5 דקות בלבד. בשונה מקמח
שמרים רגיל שתהליך התפיחה שלו לוקח כשעה וחצי, התערובת החדשה שהציגה אסם,
תופחת ב-5 דקות בלבד ומוכנה מיד לרידוד והכנסה לתנור.
התהליך הוא פשוט
ומהיר- מוסיפים לקמח שמן, מים ומעט מלח, ממתינים 5 דקות והבצק מוכן לאפייה. שקית
אחת של קמח שמרים הספיקה לנו ל-2 פיצות גדולות ועגולות.
הכנו לפי ההוראות,
מרחנו ברוטב עגבניות, הוספנו גבינה, פטריות וזיתים ותוך עשר דקות יצאו מהתנור
פיצות טעימות עד מאד שחוסלו כמעט מיד. אין לי ספק שנמשיך להשתמש באופן קבוע בקמח
השמרים הנהדר הזה שהפך את הכנת הפיצה לקלה ומידית. פתרון מצוין לארוחת ערב אהובה
על כולם.
ניתן להכין מהבצק
מאפים נוספים דוגמת פוקצ'ות, רוגלך ועוד. מתכונים נוספים אפשר למצוא באתר בישולים.
BISHULIM.CO.IL.
הכשרות היא כשרות
בד"צ.
ניתן להשיג ברשתות
השיווק המובילות בארץ
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה