רשומות

יום שני, 14 בנובמבר 2016

סלט אבוקדו מתובל במלח הימלאיה של "תבואות"



חברת "תבואות", המתמחה במוצרי מזון אורגניים וטבעיים, השיקה מלח הימלאיה טחון דק, המגיע מהרי ההימלאיה. המלח הוא טבעי, המיובש בשמש, ללא כל תהליכי עיבוד וללא תוספות.

החלטתי להשתמש במלח המיוחד הזה לתיבול סלט אבוקדו. טעמו של מלח ההימלאיה הוא מעודן יותר ולטעמי גם טעים יותר והוא העשיר והעמיק את טעמי סלט האבוקדו.

מתכון לסלט אבוקדו

מצרכים

1 אבוקדו בצל

1 בצל קטן אדום

1 ביצה קשה

מיץ מחצי לימון

פלפל

מלח הימלאיה של "תבואות"

אופן ההכנה

קוצצים את הבצל דק דק, חותכים לקוביות את הביצה, חותכים לקוביות את האבוקדו. מניחים את קוביות האבוקדו והביצה בקערה ומועכים היטב. מוסיפים את הבצל, הלימון, התבלינים. תוך 5 דקות סלט טעים ובריא.

הנטורופתית הילה גבע אבירם, מנהלת מכללת "מדיטבע" ויועצת לתבואות, מציינת כי מלח הימלאיה לעומת המלח השולחני, הוא מלח טבעי העשיר במינרלים רבים החיוניים לתפקוד הגוף, כגון- מגנזיום, אשלגן, ברזל, גופרית, סידן ויסודות נוספים. אלה גם מקנים לו את צבעו הוורוד. חשוב לדעת שהמלח השולחני שרבים משתמשים בו עובר תהליכים כימיים כדי לייבש אותו וכדי שלא יתגבש, והחומרים הללו נשארים על המלח ומזיקים לבריאות. יתר על כן בתהליך העיבוד שלו הוא מנוקה מכל המינרלים הטבעיים שבו.

בנוסף לתיבול, מומלץ להשתמש במלח הימלאיה גם לטיפוח העור – לטיפולי פילינג, אמבטיות לניקוי רעלים ועוד.

כשר בהשגחת הבד"צ בעל"ז, וכשרות רבנות מטה יהודה.

מחיר: 19.90 ₪ לאריזה של 1 ק"ג.

להשיג ברשתות השיווק וחנויות טבע, ובחנויות מובחרות ברחבי הארץ. לפרטים: www.tvuot.co.il

 

 

 

 

אין תגובות:

פרסום תגובה