יום העצמאות הוא יום של יציאה לטבע עם המשפחה ועם החברים. יום שבו
המנגלים מככבים. ומה עם אלה שאינם אוכלים בשר? עבורם מציעה טבעול מגוון מוצרי מזון
מן הצומח איתם ניתן לחגוג בכיף בפיקניקים.
הנתונים הם מרשימים. אוכלוסייה הולכת וגדלה מעדיפה לא לאכול בשר.
טבעול מציגה את המספרים ומסתבר שבקטגוריית מזון מן הצומח שנת 2020 מסתיימת עם
צמיחה של .303.4 מליון ₪. צמיחה של 18.8% ועיקרה נובעת מעולם דמויי הבשר החדשניים
שהובילו את הצמיחה.
אני לא מתפלאת, לקראת יום העצמאות ניסינו בבית את ההמבורגרים דמויי הבשר ואת הטחון הצמחי
והם מעולים. קל לעבוד איתם, נוח מאד להכין והטעם משובח. קשה מאד להבחין שמדובר
במוצרי מזון מן הצומח. כל המשפחה אהבה והתלהבה כולל הילדים. אכן, מוצרים מנצחים שניתן להעלות למנגל צמחוני ללא התפשרות על
הטעם, הריח ואופן ההכנה.
ועוד הגדילה טבעול לעשות והוציאה חוברת מתכונים על האש. מתכונים
עסיסיים ומלאי טעם שמאפשרים חוויה של בשר, ללא בשר. הנה שניים מהם. תיהנו ותחגגו.
המבורגר צמחוני SENSATIONAL BURGER עם טופינג בנוסח הוואי
רשימת המצרכים
4 יחידות SENSATIONAL BURGER
4 לחמניות המבורגר
עלי נענע
לאננס הצרוב:
1 אננס קלוף פרוס לפרוסות של 1.5 ס"מ
2 כפות שמן חמניות
1 קורט מלח ים
1 קורט ג'ינג'ר טחון
לפלפלים החריפים הכבושים:
6 יחידות פלפל שיפקה או חלפיניו
1 כוס מים
1 כפית מלח
2 שיני שום
אופן ההכנה
להכנת האננס הצלוי : מערבבים
יחד את כל המרכיבים וצורבים בגריל או על הפלנצ'ה או מחבת ברזל על חום גבוה- דקה
וחצי עד שתי דקות מכל צד.
להכנת הפלפלים: ממיסים את המלח במים ושמים את הרכיבים יחד בצנצנת
זכוכית אטומה 4 ימים בשמש.
להרכבת ההמבורגר: צולים את ההמבורגרים על גריל חם או על מחבת טפלון עם
מעט שמן בחום בינוני 2-3 דקות מכל צד. חוצים לחמניות ומסדרים שכבות של המבורגר,
פלפלים כבושים ואננס ומוסיפים נענע. אפשר להגיש בתוספת ירקות אהובים וצ'יפס או
תפוחי אדמה אפויים.
קבב צמחוני עסיסי ומתובל עם SENSATIONAL MINCE טחון צמחוני
רשימת המצרכים
1 חבילה SENSATIONAL MINCE טבעול
1/3 כוס טחינה גולמית
1 צרור פטרוזיליה קצוצה ללא הגבעולים
1 צרור נענע קצוצה ללא הגבעולים
40 גרם פיסטוק קלוף קצוץ
20 גרם צנוברים
2 כפות עמבה
1 עגבנייה מגורדת
2 שיני שום קצוצות
2 קורט פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה:
להכנת המלית: מערבבים יחד את כל המרכיבים בקערה. יוצרים צורות של קבב מאורך או עגול
לפי ההעדפה. צולים את הקבבים על גריל חם או על מחבת טפלון עם מעט שמן, בחום בינוני,
3-4 דקות מכל צד. מגישים לצד טחינה או יוגורט.
ויש גם נקניקיות על האש עם ירקות, או עם תפוחי אדמה ועגבניות בתנור. מתכונים בחוברת
צילום יח"צ טבעולחג עצמאות שמח לכם!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה