רשומות

יום שני, 11 בינואר 2016

פשטידת גבינה ותירס ב-5 דקות הכנה



פשטידה אהובה על קטנים וגדולים. הגבינה הבולגרית משתלבת בה היטב ומוסיפה פיקנטיות וטעם.

חומרים

1 קופסת גבינה בולגרית

1 קופסת גרעיני תירס

2 ביצים

2 כפות קמח תופח

2 כפות מיונז

1 כף אבקת מרק עוף

חצי כוס שמיר קצוץ

כפית פפריקה מתוקה

מלח ופלפל לפי הטעם.

אופן ההכנה

מניחים בקערה את המצרכים- גבינה, גרעיני תירס מסוננים, ביצים, קמח, אבקת מרק, מיונז ושמיר. מתבלים בפפריקה, מלח ופלפל, מערבבים היטב. מעבירים לתבנית אפייה מצופה בנייר אפייה, או, כמוני, לתבנית אפייה חד פעמית ואז אין צורך בנייר אפייה.

אופים כ-40 דקות בחום של 180 מעלות.

בתיאבון.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה