רשומות

יום שישי, 1 באפריל 2016

מה ננשנש בפסח? עוגיות 'פרנקל'ס' כמובן.


פסח תכף כאן ומתחילים לתכנן מה נכין לארוחות החג ומה עלינו לקנות. בין שאר המצרכים ישנו מקום של כבוד לעוגיות פסח, כי הרי צריך שיהיה לנו גם מה לנשנש. וכשאומרים עוגיות פסח, מה עולה בדעתנו? עוגיות הקוקוס המוכרות והנושנות. אז לא, לא הפעם. תשכחו מקוקוס, תשכחו מעוגיות בוטנים. יש לי משהו חדש להציע לכם!

יצרנית העוגיות הוותיקה "פרנקל'ס" מציעה מבחר עוגיות ומאפים משובחים – כשרים לפסח במגוון טעמים נפלאים! כל כך נפלאים שיש לי סיבה להאמין שתרצו לאכול את העוגיות במשך כל השנה ולא רק בפסח.

 

יצרנית העוגיות הוותיקה "פרנקל'ס" (משנת 1990), מציעה מבחר עשיר של עוגיות ומאפים איכותיים כשרים לפסח, במגוון טעמים מפתיעים - שלא הכרתם עד היום בעוגיות ומאפי פסח.

 

לכבוד פסח השיקה החברה סדרת מאפים מלוחים משובחים בשם "פסח ביס" ב-3 טעמים - טבעי, בצל ושום. המאפים מתאימים לנשנוש כמו שהם, או בשילוב עם סלט ירקות או מטבלי גבינה ושמנת. אני קיבלתי לסקירה את המאפים בטעם בצל. הם מגיעים ארוזים בשתי חבילות נפרדות על מנת שהטריות תישמר. היה מפתיע לגלות עוגייה שנראית כמו עוגייה מתוקה והנה כשנוגסים הפתעה- מאפה בטעם בצל. בני המשפחה לא פסקו מלנשנש את העוגיות ועד שהשקית לא התחסלה הם לא נרגעו.

 

כמו כן, מציעה החברה לפסח מבחר עשיר של עוגיות פריכות וטעימות, במגוון רחב של טעמים: בראוניז, שוקוצ'יפס, ונילצ'יפס, עוגיות וניל, שקדים, קוקוס, אגוזים, קצפיות וניל, קצפיות קפוצ'ינו. המוצרים מיוצרים בתנאי ייצור קפדניים, במפעל נקי מקמחים ומגלוטן, על פי מתכונים ייחודיים; והם מיוצרים מחומרי גלם משובחים, ללא תוספות של חומרים משמרים, שומן טרנס וצבעי מאכל.  כמו כן, מציעה החברה גם פונצ' שוקולד (כדורי שוקולד) באריזות מיוחדות.   



 

העוגיות והמאפים לא מכילים רכיבי גלוטן, כך שהם מתאימים גם לחולי צליאק ולנמנעים מגלוטן לאורך כל השנה.

 

העוגיות כשרות לפסח בהשגחת בד"ץ העדה החרדית ירושלים. העוגיות פרווה, ללא קטניות. לא שרויה. ברכתן "שהכול".

מחיר מומלץ לצרכן: 26.90 ₪ לאריזה של 500 גרם.

 

להשיג ברשתות והחנויות: מחסני השוק, סופר ברקת, שוק העיר, סופר טוב והמטיב, שפע וברכה, שיווק זול ובגדול, סופר רמת אהרון, היפר ליפסקר, מילר מרקט (בית שמש), אהבת חסד ועוד חנויות נבחרות. לפרטים נוספים על החנויות: 052-7647496

 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה