רשומות

יום רביעי, 18 במאי 2022

רשת חינאווי משיקה מסעדת בשרים חדשה "פורטר האוס" בנוף הגליל

 


השבוע הוזמנתי להכיר מסעדת בשרים חדשה "פורטר האוס" בנוף הגליל. המסעדה נמצאת בבעלות רשת חינאווי Wine & More  וממוקמת במתחם קולינרי ייחודי שהקימה הרשת בחודשים האחרונים, הכולל חנות יין ומשקאות אלכוהוליים, קצביית פרימיום, מעדנייה, חדר יישון בשרים, חדר יישון יינות, חדר סיגרים ועוד.

צילום איליה מלניקוב

המסעדה מעוצבת בסגנון מסעדות בשרים בעולם. ריהוט עץ מסיבי ונוח, בר יינות גדול המציג יינות מכל העולם ומטבח פתוח להנאת הסועדים. יש במסעדה 55 מקומות ישיבה והתפריט מציג שילוב בין סטייק האוס קלאסי למנות מהמטבח הים תיכוני, בניצוחו של השף המוביל דוד אלמקייס (לשעבר, דוד ויוסף).

הבשרים במסעדה מגיעים היישר מהקצביה הצמודה לצלחת כך שטריותו מובטחת ובנוסף, מוגשים במסעדה בשרים שעברו יישון עד 120 יום, בשרי פרימיום וכן, ואגיו ברמה הגבוהה ביותר.

נהנית מהאוכל במסעדה. צילום- נגה רוזנברג

התפריט במסעדה, מבוסס על הבשר האייקוני והאיכותי של משפחת חינאווי, בשילוב טעמים מהמטבח הים תיכוני שיצר דוד אלמקייס, בתבונה רבה עם מנות מתוחכמות המשלבות בין חומרי גלם באופן ייחודי ומעניקים טוויסט בהכנת המנה וגם בפלייטינג.

התפריט נפתח בלחמים באפייה מקומית בליווי ממרחים וסלטים מקומיים ולאחריו ראשונות כמו: טרטר ואגיו (79 שקלים); פיקניה על גחלים ( 79 שקלים); מרגז וכרוב צלוי בפחם ( 68 שקלים); סיגר גבינות בשילוב קרפצ'ו בקר (64 שקלים). 



צילום איליה מלניקוב
צילום איליה מלניקוב
צילום איליה מלניקוב

בין המנות העיקריות מציע אלמקייס, פילה בקר בציר בקר ויין אדום בשילוב תפוחי אדמה (129 שקלים); המבורגר ואגיו ( 89 שקלים); נתחים מיוחדים על הגריל כמו T BONE טלה בשילוב תוספת ( 99 ₪),  אנטריקוט ואגיו 300 גרם ( 210 ₪), אנטריקוט בלאק אנגוס 300 גרם (139 ₪). נתחים על העצם - פריים ריב, פורטר האוס, טומהוק ועוד.

צילום איליה מלניקוב


צילום איליה מלניקוב

אהבתי את טעמי המנות הראשונות שהיו מצוינות. טעמתי מהטחינה הלבנה בשילוב שעועית לימה. מפתיע ומעולה. (12 ₪) קרם חציל לבן נהדר (16 ₪) סלט החסות עם וינגרט דבש לימון וגבינת בושה היה משובח ומומלץ (58 ₪)וכך גם סיגר הגבינות עם גבינות, ארטישוק, סחוג ירוק, קרפצ'יו בקר ושמן כמהין (64 ₪) מנה טובה נוספת טרטר ואניו- איולי כמהין, שאלוט קצוץ, פרמז'ן, צנובר וצ'יפס (79 ₪)

מנות ראשונות


טרטר ואניו
סיגר גבינות
לא לוותר על הקוקטיילים המצוינים שמגישים במסעדה

מהמנות העיקריות טעמתי את האנטריקוט ואת הטומהוק שהיו מצוינות.





ואיך אפשר בלי קינוחים? שהיו מצוינים




השף דוד אלמקייס, מציין "היה לנו חשוב לייצר ולהעניק חוויה אחרת לאורחי המסעדה על כן, רוב התפריט מושתת על טעמים מוכרים, עם אינטרפרטציה ופלייטינג שונים. קיומה של קצביית הפרימיום באותו המתחם ותחת אותה הבעלות, מאפשרת להגיש את הבשר הטרי והאיכותי ביותר וזה באמת משהו שאינו נפוץ מאוד במחוזותינו כך שזהו יתרון אדיר עבור חובבי הבשר. זה ללא ספק המקום הנכון לאכול בשר, בעיקר הודות לשילוב של בשרים ייחודיים".

עוד הוסיף אלמקייס "חשוב להבין שזו המסעדה היחידה בארץ הצמודה לחנות יינות ומשקאות אלכוהוליים במתחם הקולינרי של רשת חינאווי Wine & More, כך שכל סועד יוכל לבחור את המשקה המדויק לו מתוך מבחר אינסופי של תמהיל מוצרים בחנות, שזו חדשה לכשעצמה".

מסעדת "פורטר האוס",  שדרות מעלה יצחק 3, נוף הגליל.

לרגל ההשקה 1+1 על האלכוהול המוגש במסעדה.

שעות פתיחת המסעדה בתקופת ההרצה: 18:00-23:30. שעות פתיחה בשגרה: 12:00-01:00.

טלפון להזמנות: 077-5003626.

 

                                      יחד עם ואסים חינאווי

אודות רשת חינאווי Wine & More

לאחר הארוחה סיירתי במתחם והתלהבתי מהמגוון הרחב והייחודי. רכשתי יינות פינו נואר מצרפת במחירים מצוינים. יינות שקשה למצוא במקומות אחרים. ניתן למצוא בסניף קצביית פרמיום ומעדניה המכילה את מיטב המוצרים מכל העולם.





הקצבייה

רשת חינאוויwine & more , הנה רשת קמעונאית מובילה לשיווק והפצת יינות ומשקאות אלכוהוליים מהוותיקות והבולטות בארץ, בסניפים אחדים מפעילה הרשת קצביות פרימיום ומעדניה איכותית. הרשת מונה כיום 10 סניפים המתמקדים בעיקר באזור המרכז והשרון: 2 סניפים בתל אביב, הרצליה, חולון, פתח תקווה, יפו, הוד השרון, אירפורט סיטי ובנוף הגליל-מתחם קולינרי יחיד מסוגו אשר הושק לאחרונה ומשלב מסחר ומסעדה.

הרשת הוותיקה הוקמה בשנות ה- 40 עוד לפני קום המדינה, על ידי קרים חינאווי, וכבר אז הצטיינה בהיצע ומגוון רחב של יינות ומשקאות אלכוהוליים איכותיים וכן,יבוא אישי של יינות עתיקים מהיקבים המובילים בעולם. חינאווי הפך לשם נרדף של אהבת היין המשובח, איכות חסרת פשרות ומקצוענות ברמה בינלאומית.

כיום, מנוהלת הרשת ביד רמה על ידי בניו של ג'ורג' חינאווי, אשר קיבלו את המושכות לניהול עם תום לימודיהם הגבוהים באנגליה- אנדרי, ואסים ותאופיק חינאווי, הממשיכים בהצעדת המותג בעל השם העולמי ופיתוח בשווקים חדשים.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה