אמנם חג שבועות מאחורינו אבל לכבוד האורחים שהגיעו הכנתי עוגת גבינה נהדרת עם קרם וניל ואוכמניות. פירור לא נשאר.
המתכון כאן:
מצרכים
750 גרם גבינה לבנה 5%
1 שמנת רגילה חמוצה
6 ביצים
1 סוכר וניל
גרידת לימון מלימון אחד
כוס וחצי סוכר
אופן ההכנה
מקציפים את החלבונים עם כוס סוכר ומערבבים בעדינות עם שאר החומרים ולתנור. חצי שעה ב-180 מעלות ושעה נוספת ב-100 מעלות. מצננים את העוגה ומצפים בקרם הוניל להלן:
קרם וניל
1 אינסטנט פודינג וניל
1 שמנת מתוקה
כוס חלב
מקציפים לקרם יציב ומורחים על העוגה ולמקרר. כשעה לפני ההגשה מפזרים אוכמניות.
בתיאבון.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה