פסטיבל עכו צילום תמיר אסרף
עשרות אלפי אנשים מכל רחבי הארץ ביקרו במהלך חול המועד סוכות בפסטיבל עכו הבינלאומי לתיאטרון אחר, שהתקיים זו השנה ה 46.
באי הפסטיבל נהנו מעשרות מופעים ומיצגים מרהיבים שהתקיימו ברחבי העיר העתיקה
בבתי המלון והצימרים נרשמה תפוסה מלאה
פסטיבל עכו הבינלאומי לתיאטרון אחר, מהאירועים התרבותיים המזוהים ביותר עם העיר עכו ואחד מפסטיבלי התיאטרון המובילים והוותיקים בישראל, סיכם את חג הסוכות עם הצלחה משמעותית. עשרות אלפי מבקרים הגיעו במהלך ימי הפסטיבל לעיר העתיקה, נהנו ממגוון רחב של מופעי תיאטרון, מופעי רחוב, קרקס, מחול, מוזיקה ומיצגים אינטראקטיביים, וחיזקו את רחובות עכו העתיקה כמרחב תרבותי תוסס וצבעוני.
הפסטיבל, המשלב בין יצירה ישראלית ובינלאומית לבין המרחב הייחודי של עכו העתיקה, הציע לקהל חוויה תרבותית מגוונת, לצד קולינריה מקומית, דוכני אמנות ומכיר.
ההצלחה ניכרה גם מחוץ למתחמי הפסטיבל: בתי המלון והצימרים בעכו רשמו תפוסה מלאה, ובתי העסק בעיר נהנו מתנועה ערה של מבקרים לאורך ימי החג.
היקף המבקרים והאווירה ברחבי העיר ממחישים את מקומו של הפסטיבל כאירוע תרבות מרכזי בישראל המושך קהל מכל רחבי הארץ, ובמקביל מהווה מנוע משמעותי לתיירות ולפעילות העסקית בעיר.
ראש העיר עכו אוהד שגב: "התרגשנו לראות את הציבור הישראלי מגיע בהמוניו ונהנה מהעושר התרבותי, מהיצירתיות ומהמגוון האמנותי שהציע פסטיבל עכו. עבורנו זהו חיזוק משמעותי לחשיבות ההשקעה בתרבות ובעיר עכו. אני מבקש להודות לצוות הפסטיבל, לאמנים, ליוצרים ולכל מי שנרתם להצלחתו. אנחנו כבר מצפים לשנה הבאה ולהמשך הדרך של הפסטיבל המרגש הזה."
פסטיבל עכו הבינלאומי לתיאטרון אחר מתקיים מדי שנה בחול המועד סוכות ומהווה מפגש ייחודי בין אמנות עכשווית, יצירה מקורית והמרחב ההיסטורי של העיר העתיקה. גם השנה הפך הפסטיבל את עכו למוקד של תרבות, תיירות ובילוי והעניק לעיר ולעשרות אלפי המבקרים בה חוויה יוצאת דופן.
פסטיבל עכו צילום תמיר אסרף
.jpeg)
.jpeg)
.jpeg)
.jpeg)
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה