אצלנו בבית אוהבים אוכל פיקנטי וחריף, אין מצב שלא יהיה
על השולחן רוטב חריף כלשהו ולכן שמחו להכיר את רוטב לואיזיאנה, עליו שמענו מבני
משפחה שחיים בארצות הברית.
הרוטב החריף עשוי מ-3 רכיבים טבעיים בלבד וכעת ניתן להשיג
אותו בארץ. מדובר על רוטב לואיזיאנה המקורי - The Original Louisiana Hot Sauce, המיובא
מלואיזיאנה, ארצות הברית. מתכון מקורי משנת 1928!
הרוטב האיכותי עשוי מ-3 רכיבים בלבד:
רסק פלפלים (70-80 אחוז) משלושה סוגים - קאיין, הבנרו וצ'ילי - המיושנים בחומץ 12
חודשים, מלח וחומץ. והוא ללא חומרים משמרים, מייצבים, חומרים מסמיכים, גלוטן וללא
תוספת סוכר.
מכיוון
שחורף אצלנו זה מרקים. ניסינו אותו כתוספת פיקנטית למרק והוא עשה פלאים והקפיץ את
המנה והוסיף לטעמי המרק פיקנטיות ופלפול. נהדר! חד משמעית, מוצר שיככב כעת קבוע
במטבח אצלנו.
הרוטב
מתאים גם לשדרוג מנות של: בשרים, עופות, דגים, ירקות מבושלים או טריים (תירס,
עגבניות, חצילים, קישואים, פלפלים), אורז, פסטה, תפוחי אדמה, כריך, פיצה, המבורגר,
טורטייה, פיתה, לחמנייה, נקניקייה, פשטידות, טוסטים, ביצים, גבינות ועוד.
כדאי שתדעו שבלואיזיאנה, הרוטב המקורי נחשב לרוטב יומיומי
הכרחי, והוא נמצא בכל בית ובכל מסעדה, מזללה, דיינר או דוכן אוכל. נגיש ומשמח ממש
כמו מוזיקת ג'אז (דיקסילנד), בלוז, גוספל, קאייג'ון וקאנטרי.
מיובא ומשווק על ידי חברת "אביה שיווק מזון
ומעדנים" (נוסדה ב-2005)
כשרות: פרווה באישור סטאר K
ובאישור הרבנות הראשית לישראל.
מחיר: 21 עד 26 ₪ לבקבוק של 177 מ"ל.
להשיג
ברשתות טיב טעם וסטופ מרקט; במעדניות ובאתרים שונים ברשת.


אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה