פיצה האט ומאפיית מולינו בייקרי
משיקים שיתוף פעולה ראשון: פיצה חדשה וטעימה במיוחד, ללא גלוטן. בצק הפיצה החדש
מיוצר במאפיית מולינו בייקרי, המתמחה בייצור מאפים ללא גלוטן מתערובות מולינו
מאיטליה.
אצלנו במשפחה יש בני משפחה המתמודדים
עם צליאק ולכן שמחנו לדעת שפיצה האט משדרגת את הפיצה ללא גלוטן שלה ומשתפת פעולה
עם מאפיית מולינו בייקרי. זה פתרון נהדר עבור אלה המתמודדים עם צליאק ולנמנעים מגלוטן.
טעמנו את הפיצות החדשות שנאפו עם הבצק
האיכותי של מולינו בייקרי. תערובות האפייה של מולינו ידועות ביכולתן לייצר מאפים
איכותיים הנראים, נטעמים ומרגישים ממש כמו מאפים המיוצרים מקמח עם גלוטן.
טעמנו פיצה קלאסית ללא גלוטן ופיצה
שמנת כמהין עם פטריות ואננס ללא גלוטן ושתי הפיצות היו טעימות מאד, אי אפשר היה
לחוש שיש איזשהו שוני. הן היו טעימות בדיוק כמו פיצות רגילות וחוסלו במהירות.
הילדים אהבו יותר את הפיצה הקלאסית.
המבוגרים אהבו את פיצת השמנת והכמהין עם הפטריות והאננס.
בסיס הפיצה ללא גלוטן, העשוי ממולינו
ירוק, זמין ב-107 סניפי פיצה האט ברחבי הארץ. הלקוחות יוכלו ליהנות מפיצה מרגריטה
ומפיצה לבנה, העשויות מבצק מולינו משובח. בידי מאפיית מולינו בייקרי כל האישורים
הנדרשים, כולל GMP המאפייה היא חברת בת של "נתיב
אשכול", המייצרת ומשווקת את מותג "קמח הארץ", ומייבאת מאיטליה את
מותג התערובות ללא גלוטן מולינו.
המהלך נעשה תוך שמירה על כל הדרישות
של הלקוחות הצליאקים. בכל סניף ישנם אזורים נפרדים להכנת פיצה ללא גלוטן, עם גבינה
ורוטב ייחודיים, על מנת למנוע סיכון של ערבוב עם חומרים אחרים. יש לציין כי אין
תנור נפרד לפיצות ללא גלוטן, אך פיצה האט נוקטת בכל שאר הצעדים על מנת להבטיח את
בטיחות הלקוחות.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה