יום רביעי, 6 בינואר 2016

סלט קינואה ובורגול



סלט נהדר, משביע, בריא וקל הכנה

מצרכים

1.      3 גזרים

2.      חצי ראש סלרי ו-8 ענפים ללא העלים

3.      צרור פטרוזיליה קצוצה.

4.      4 גבעולי בצל ירוק קצוצים.

5.      חצי כוס חמוציות

6.      חצי כוס אגוזי מלך קצוצים

7.      לקט בורגול וקינואה (אני השתמשתי בלקט של סוגת)

8.      כפית מלח

9.      חצי כפית פלפל

10. מיץ לימון מלימון אחד

11. 2 כפות שמן

אופן ההכנה

1.      לבשל את לקט הבורגול והקינואה במים רותחים במשך 10 דקות, לסנן ולהעביר לקערה.

2.      את הגזרים, הסלרי והענפים לקצוץ לגפרורים ולטגן במחבת עם כף שמן עד שיזהיבו. לצנן מעט.

3.      להוסיף את ירקות השורש המטוגנים לקערת הבורגול והקינואה. להוסיף את הבצל הירוק המקוצץ, את החמוציות והאגוזים ואת הפטרוזיליה.

4.      לערבב את מיץ הלימון, כף השמן, המלח והפלפל ולתבל את הסלט.

 

בתיאבון.

 

 

 

 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה