יום שני, 4 בינואר 2016

סלט שעועית בובס בעשבי תבלין ועגבניות



סלט צבעוני, עשיר בטעמים ובריא. הכנו את הסלט בסדנת אוכל בריא של נועה פרומן.
1
 כוס שעועית בובס שהושרו במים למשך הלילה
סומק
1/2
חבילה עגבניות שרי, חתוכות לרבעים
250
גרם עלי תרד צעירים
1/2
בצל סגול, פרוס דק
חופן עלי נענע, קצוצים


רוטב
1/2 כוס שמן זית
כף חומץ בלסמי
כפית דבש
מיץ מחצי לימון
מלח גס ופלפל טחון

 
בהגשה- חמוציות מיובשות או גרעיני רימונים טריים


אופן הכנה:
מבשלים את השעועית במים שהומלחו עם קצת סומק עד שהשעועית רכה
מערבבים את חומרי הרוטב בכלי. מערבבים את כל חומרי הסלט ושופכים את הרוטב.

רוצים עוד מתכונים? היכנסו לבלוג של נועה או לדף הפייסבוק שלה
הבלוג

 


 

פייסבוק


 


 

 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה