יום חמישי, 22 באוקטובר 2015

תפוחי עץ ממולאים בצימוקים ואגוזים



האורחים תכף מגיעים ועדיין אין לכם קינוח מתאים?

המתכון של תפוחי עץ ממולאים הוא קל, מהיר וגם בריא.

מצאתי אותו בספרה של מאיה גלפנד "איך להאכיל אלוף?" ניסיתי וכולם אהבו.

חומרים

תפוחי עץ חמוצים כמספר הסועדים (החומרים הם ל6-8 סועדים)

אגוזי מלך- 100 גרם

צימוקים- 100 גרם

קקאו- כף גדושה

סוכר- 3 כפות

יין אדום מתוק- כוס

קינמון- רבע כפית

אופן ההכנה

מגלענים את התפוחים על ידי כך שמוציאים את הליבה והגרעינים. קוצצים את הצימוקים והאגוזים, מערבבים עם הקקאו, הסוכר והקינמון. מוסיפים את היין ומערבבים היטב. ממלאים את התפוחים במלית וסוגרים עם מכסה התפוח. מכניסים לתנור שחומם ל- 180 מעלות למשך כחצי שעה.

בתיאבון.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה