שני יזמים צעירים ובעלי חזון שהגיעו מתחום
המסעדנות, חברו יחד ופתחו את מסעדת אמדאו. הגעתי יחד עם עוד אנשי תקשורת
להכיר את המסעדה ולטעום ממנות התפריט המציע אוכל איטלקי מעולה.
חשוב לציין שהמסעדה חלבית וכשרה וזו בשורה
של ממש לאוהבי האוכל האיטלקי.
המסעדה שוכנת על גבול גבעתיים- תל אביב,
במתחם שביט המפורסם וצמודה לשופרסל. מרחק של נסיעה קצרה מקניון עזריאלי ונושקת
לקניון גבעתיים ולתיאטרון.
הבעלים- יוסי כהן ורוני פלח הגיעו,
כאמור, מתחום המסעדנות. יוסי כהן היה הבעלים של קפה רוטשילד ושותף במסעדת לוגאנו ברמת אפעל וגם הבעלים
של מסעדת פקה פקה מסעדת עופות בגריל.
המסעדה מעוצבת ומטופחת,
האווירה נעימה וניתן לארח במסעדה עד 70 סועדים. היא מגישה ארוחות בראנץ', צהריים
וערב. הכל חלבי ובניחוח איטלקי. בנוסף, המסעדה מתאימה לארוחות עסקים, ארוחות
משפחתיות, ארוחה רומנטית. חגיגת ימי הולדת ואירועי גיבוש.
בארוחה בה השתתפתי
טעמתי ממגוון מנות המסעדה אותן בחר והכין השף נדב קמפ. כל המנות הוגשו
באופן אסתטי, בכלים נאים והיו טעימות ומושכות. ניכר כי המסעדה מקפידה על חומרי גלם
איכותיים וטריים ושבהכנת התפריט הושקעה מחשבה רבה.
התפריט החלבי כולל: מנות דגל חלביות, מנות
טבעוניות וצמחוניות מעניינות, קערות של פסטות ורביולי ססגוניות, קינוחים משמחים,
מיצי פירות טבעיים סחוטים במקום בטעמי סלק, תפוח, תפוז וגזר וקפה משובח.
מה אכלתי?
סביצ'ה- כדורי פאני פורי בשמן זית ולימון על קרם יוגורט
וסלסת עגבניות, ממולא בבצל ירוק, פטרוזיליה, בצל סגול וענבים אדומים. מנה קריספית,
מיוחדת ומרשימה. אהבתי את השילוב ואת הטעמים. (46 ₪)
בוראטה- גבינת מוצרלה שבתוכה גבינת שמנת סמיכה ומתקתקה
על עגבניות שרי, פסטו, שמן זית, בזיליקום ובלסמי מצומצם. זו מנה קלאסית מהמטבח
האיטלקי, טעימה מאד והשילוב של הגבינות והעגבניות הוא מעודן וטעים (59 ₪)
סלט בריאות- קינואה, עדשי בזלת, פלפלים, מלפפון, עשבי
תיבול, חמוציות, טחינה גולמית וסילאן. סלט אשר כשמו כן הוא, בריא ומשביע וטעים.(59
₪)
סלט עגבניות קפרזה-– עגבניות שרי ,עגבניות, פטרוזיליה,
נענע, בצל ירוק ,קרעי מוצרלה, מלפפון מקולף וקרטוניי חלה בשמן זית ובלסמי
מצומצם. סלט אהוב עלי, עשיר בטעמים. סלט איטלקי קלאסי. (58 ₪)
קנלוני ריקוטה ותרד - עם רוטב בשמל שמנת מוקרם, יין לבן, קוביות עגבנייה
ופטרוזיליה. מנה
מוצלחת מאד ומומלצת. זו הייתה המנה האהובה עלי. היא פיקנטית וטעימה. (62 ₪)
פיצה ביאנקה- רוטב שמנת, זוקיני, עגבניות, מוצרלה ורוקט.
פיצה טעימה ומשביעה. (59 ₪)
ריזוטו סלמון- אורז
עגול, קוביות סלמון, גבינת פרמז'ן, חמאה, רוטב שמנת, בצל ירוק, אפונת גינה ותרד. מנה מצוינת. בהחלט אפשר להסתפק בה ובתוספת סלט ויש לכם ארוחה
טעימה מאד ומשביעה. (64 ₪)
בננות מקורמלות-על
נוטלה קרם מסקרפונה, שמנת ודקואז נוגט מנה מדהימה, שילוב של בננה מקורמלת חמה
ונמסה בפה מוגשת עם קרם מסקרפונה, דוקואז נוגט ושוקולד נוטלה. באמת שילוב מנצח של
מנה מקורית ומיוחדת.
עוד תמצאו בתפריט – מנות פסטה מגוונות, מנות
ראשונות כמו קרפצ'יו סלק ובלרינה פומדורו. פיצות, ניוקי, מנות דגים סלמון ומוסר
טרי מוגש לצד תפוחי אדמה אפויים בתנור, שקשוקה לבנה, ברוסקטה קפרזה ומנת הדגל: המבורגר
חלומי מוגש לצד פוטטו ציפס ובטטה טעים קראנצ’י ונימוח בפה.
בין הקינוחים- מגדל פרופיטרולים מפחזניות
מוגשות לצד גלידת וניל ומפל שוקולד נוטלה, פבלובה- עם קרם מסקרפונה וניל ורוטב פירות יער.
הגיעו לטעום וליהנות.
מסעדת אמדאו AMADEO
רחוב עמישב 45 גבעתיים
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה