יום שישי, 5 בפברואר 2016

סלט בורגול קל הכנה



סלט קל להכנה, דל קלוריות, בריא, משביע וטעים מאד.

מצרכים

2 כוסות בורגול דק

3 בצלים

3 גזרים

4 פלפלים בצבעים שונים

צרור פטרוזיליה

6 כפות שמן זית

מיץ מלימון אחד או לפי הטעם

חצי כפית מלח

חצי כפית פלפל שחור

אופן ההכנה

משרים את הבורגול במים חמימים למשך כ-עשרים דקות. בינתיים, פורסים את הבצל לרצועות וכנ"ל את הפלפלים. את הגזר מגוררים על פומפייה. במחבת גדולה מטגנים במעט שמן, לפי הסדר, את הבצלים, הפלפלים והגזר עד שיזהיבו רק מעט. מוסיפים את הבורגול ומקפיצים יחד מספר דקות. מוסיפים צרור פטרוזיליה קצוץ דק, שמן זית, מיץ לימון, מלח ופלפל.

ניתן להגיש חם או קר.

במידה ורוצים שהסלט יהיה עשיר ומהודר יותר אפשר להוסיף- צנוברים, חמוציות, אגוזי מלך, גרעיני חמנייה.

בתיאבון.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה