יום שלישי, 19 בינואר 2016

עוגת ט"ו בשבט קלת הכנה



עוגה נהדרת ממטבחה של אמי. קלה ומהירת הכנה. מתאימה לא רק לט"ו בשבט. ניתן גם להקפיאה וזה פתרון מצוין לאורחים בלתי צפויים.

מצרכים

200 גרם תערובת פירות יבשים קצוצים לקוביות קטנות. (תמרים, שזיפים, צימוקים, תאנים, מה שבא לכם ויש בבית)

200 גרם תערובת אגוזים ושקדים קצוצים.

2 כפות קמח (אפשר גם קמח ללא גלוטן)

5 כפות סוכר

2 ביצים

אופן ההכנה

בקערה גדולה לערבב יחד את כל המצרכים, להעביר ל-2 תבניות מוארכות, לאפות בין 25-30 דקות ב-170 מעלות. לצנן היטב ולפרוס לפרוסות דקות.

חג שמח ובתיאבון.

 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה