יום ראשון, 13 בדצמבר 2015

פשטידת בטטות וקישואים



פשטידה קלת הכנה, בריאה וטעימה מאד. אהובה על כולם גדולים וטף.

מצרכים

4 קישואים

2 בטטות גדולות

2 בצלים

כמה ענפי שמיר

לבלילה-

1/2 כוס שמן

4 ביצים

1 כף אבקת מרק (לא חובה)

3/4 כוס קמח תופח

כפית מלח

1/2 כפית פלפל שחור

אופן ההכנה

לקלף את הירקות ולקצוץ בפוד פרוססור על מנת שפרוסות הירק יהיו דקות ביותר. להניח בקערה. לקצוץ את השמיר ולהוסיף לקערה. לערבב היטב את השמן, אבקת המרק, הקמח והתבלינים, לשפוך על הירקות ולערבב. להעביר לתבנית משומנת ולאפות בתנור למשך כ-ארבעים דקות או עד שהציפוי העליון משחים יפה.

בתיאבון.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה