יש מקרים שמחייבים
קיצור תהליכים. עייפים, לא מתחשק, אין זמן. כל התירוצים המוכרים. בדיוק לרגעים כאלה
אני מחזיקה במקרר שקית של ניוקי מוכנים, מוסיפה פטריות, בצל קצוץ ושמנת לבישול
והופ- מנה מרשימה וטעימה בכלום זמן.
רוצים גם? הנה
המתכון-
מצרכים
חצי קילו ניוקי מוכנים – (יש לקנות ממספר חברות. אני קניתי
ניוקי ללא גלוטן)
סלסלת פטריות שמפניון
שמנת לבישול- 250 מ"ל
1 בצל
2 שיני שום
2 כפות שמן זית
מלח
פלפל
אופן ההכנה
מרתיחים מים ומכניסים את הניוקי למשך 4-5 דקות עד שהם צפים.
מוציאים ומסננים.
קוצצים את הבצל ואת הפטריות פורסים לפרוסות דקות. מטגנים
במחבת גדולה ורחבה את הבצל עד שיזהיב. מוסיפים את הפטריות וממשיכים לטגן יחד עוד 5
דקות. מוסיפים את השמנת, השום, המלח והפלפל ומערבבים יחד עד שהשמנת מסמיכה.
מוסיפים את הניוקי, מערבבים ומגישים.
ניתן לפזר מעל גבינת פרמז'ן.
בתיאבון.
בהצלחה בבלוג החדש
השבמחקוהרוטב נקרא נפלא
תודה טלי. הוא כבר לא כל כך חדש :)
מחקשבת שלום.