יום שני, 30 בנובמבר 2015

סלט עדשים ירוקות



כשלא מתחשק לאכול מאכלים כבדים זה הסלט המומלץ. קל הכנה, משביע וטעים מאד.

מצרכים

2 כוסות עדשים ירוקות

בצל אדום גדול קצוץ לקוביות

צרור פטרוזיליה

6 כפות שמן זית

מיץ מלימון אחד

כף חומץ בלסמי

מלח

פלפל שחור

אופן ההכנה

לבשל את העדשים בארבע כוסות מים. להרתיח, להנמיך את הלהבה ולבשל למשך כחצי שעה או עד שהעדשים רכות. לסנן, לקרר ולהעביר לקערת הגשה. להוסיף את הבצל הקצוץ, הפטרוזיליה (ניתן להחליף לכוסברה), השמן, מיץ הלימון והחומץ הבלסמי. לתבל במלח ופלפל שחור לפי הטעם. זהו.

בתיאבון.

אווירת חג בסדנת חנוכיות שערכה רשת "ואהבת" לרגל חנוכת הסניף ה-6 בעופר הקריון ק. ביאליק



השבוע הוזמנתי לסדנת חנוכיות ברשת "ואהבת" אשר פתחה את הסניף השישי שלה בעופר הקריון קריית ביאליק. זה היה אירוע שמח וחגיגי שאפשר לי להכיר מקרוב את המוצרים הייחודיים והמרהיבים של הרשת וגם להבין איך יוצרים חנוכיות וכמה מחשבה ועבודה מושקעים בכך. טל מנדל מנהל חנויות הרשת סיפר לנו שמטרת הרשת היא להנגיש את עולם היהדות לקהל הרחב. הרשת מתמחה בתשמישי קדושה, פריטי מסורת ומוצרי יודאיקה רבים. ומדוע קראו לרשת "ואהבת"? יכולים לנחש? מתוך רצון לבוא באהבה "ואהבת לרעך כמוך"- מאד מצא חן בעיניי. במיוחד היום כשרוב הרשתות יבחרו בשמות לועזיים וכאן בחרו בשם שמקרב לבבות וקולע.


הסניף היה מואר וחגיגי. הסתובבנו בין חנוכיות, סביבונים ונרות. יעקב ביבלה מנכ"ל ומבעלי הרשת הציג לנו את האמנית דורית קליין היא "דורית יודאיקה" ואמר "אני  שמח לפתוח את חג החנוכה בסדנת חנוכיות ייחודית עם אומנית מאוד מוערכת שאת מוצריה אנו מוכרים ברשת" לאחר דברי הפתיחה הסבירה לנו דורית איך היא עובדת בבית המלאכה שלה והסבירה לנו איך לקשט את החנוכייה. נהניתי מעבודת היצירה וכמובן מהתוצר המוגמר.

 
 
בצילומים- למעלה מימין טל מנדל, יעקב ביבלה ועודד. למטה- דורית קליין מסבירה לנו איך לעבוד.
זו החנוכיה שהכנתי. מקסימה, נכון?

בסניף החדש תוכלו למצוא אוסף מרהיב של חנוכיות וסביבונים ממגוון רחב של חומרים- כסף, חמר, מתכת, עץ וזכוכית. מעוצבים ע"י אומנים ישראלים מובילים, כמו: לילי שוחט, מיכל בן יוסף, סטודיו עמנואל, צוקי אומנות ועוד. תוכלו למצוא גם שמן ונרות המתאימים לחנוכיות. חשוב לדעת שלרגל הפתיחה תינתן הנחה של 20% על קולקציית החנוכיות והסביבונים ובנוסף, מעל רכישה של 150 ₪ תינתן מתנה. מחירי החנוכיות נעים בין 30 ₪ ועד 800 ₪ והסביבונים בין 10 ₪ ל- 200 ₪.
 

 

דוגמא לרעיון יפה היא חנוכייה מודולארית ההופכת לזוג פמוטים שמחירה- 238 ₪. החנוכייה עוצבה ע"י האומן הישראלי יאיר עמנואל ועשויה מעץ איכותי בציפוי מתכת, המשלב ציור ידני של העיר ירושלים או הדפס פרחוני – בשאר ימות השנה, הופכת ברגע לזוג פמוטים להדלקת נרות שבת.

צלם הפמוטים- אורן ודאי

 

בנוסף למוצרים לחנוכה יש בסניף רעיונות מדליקים למתנות, לאירועים, לעסקים- מוצרים שיש בהם משמעות, מחשבה ועומק. מצאתי אביזרי עיצוב לבית, אומנות יהודית, ספרים, מוסיקה, מזוזות, טליתות, ערכה מהודרת המכילה פריטים לחתן המצווה, כתובות לחתונה, ספרי הכנה ללידה, כרית לברית, פמוטים, גביעים, הגדות, נטלן ידיים, כיסוי לחלות, קערות ליל סדר, שופרות, גבעי קידוש, מזוזות, תהלים,  ועוד ועוד. מחפשים מתנה לשלוח למכרים מחו"ל? כאן תמצאו מתנה ייחודית ובעלת משמעות.
 



 
 

את מוצרי הרשת ניתן לרכוש בכל סניפי הרשת ברחבי הארץ וגם באמצעות אתר הרשת: www.ve-ahavta.co.il - כולל משלוחים עד בית הלקוח. האתר  מעניק חוויה קלה וידידותית למשתמש.

יום שישי, 27 בנובמבר 2015

בחזרה לאישראל- מחזה המבוסס על ספרה של נאוה סמל



למחזה " בחזרה לאישראל" של אנסמבל עיתים בכיכובם של גיל קופטש וחן גרטי צריך להגיע עם ראש פתוח ומוכנות לאירוע שונה. זה אינו מחזה כפי שאנו רגילים לו. יותר כמו סיפור מומחז שבו גיל קופטש הוא הקריין וגיבור הסיפור וחן גרטי לצידו משחקת את שאר הדמויות. המחזה הוצג לראשונה בלבוש אחר בפסטיבל תיאטרונטו ואז כיכב בו דביר בנדק.

הסיפור סב סביב העובדה ההיסטורית והנשכחת שבשנת 1825 רכש מרדכי מנואל נח- עיתונאי ודיפלומט יהודי, חלקים גדולים מהאי האינדיאני גרנד איילנד, ליד מפלי הניאגרה. מטרתו הייתה להקים בית ליהודי העולם באי הזה ולצרף אותה לארצות הברית. הוא קרא למקום "אררט". אלא שהיהודים לא הגיעו. רבני אירופה חששו שהקהילות שלהם יתרוקנו וסרבו לרעיון. במחזה "אישראל" אכן הוקמה ומדינת היהודים המשגשגת חוגגת 190 שנה לעצמאותה.

נאוה סמל מציגה לנו מדינה יהודית חלופית שהשפה השלטת בה היא אנגלית ואילו את העברית מלמדים באוניברסיטה כשפה נכחדת. זו מדינה שהיא חלק מארה"ב, על כל המשתמע מכך. גיבור המחזה, סיימון, מגיע בטיסה לאישראל, כדי לפזר את אפרו של אהובו שנהרג בתאונה. הוא מגיע עם כד האפר של בן הזוג, מנהל איתו שיחות נפש ומחפש עבורו את המקום הנכון בו יוכל לפזר את אפרו. במסגרת הזו, אנו מתוודעים למדינת היהודים האחרת שיש בה גם מן הרוח האינדיאנית. אין בה פלשתינאים אבל יש בה אינדיאנים הדורשים את זכויותיהם. תוך כדי שאני צופה במתרחש על הבמה, חשבתי על מה שקורה איתנו היום ומה עשוי היה לקרות לו חזונו של מרדכי מנואל היה מתממש. האם המדינה היהודית הייתה מצליחה לשמר את אופיה היהודי? את מסורתה? אמונותיה? איך היינו אם לא היינו ישראלים דוברי עברית?

לנאוה סמל יש תשובה לכך. התשובה מגיעה בסוף המחזה והיא מפתיעה אבל במחשבה שנייה גם ברורה ואי אפשר היה שיהיה אחרת.

חן גרטי ששיחקה את כל הדמויות במחזה היא שחקנית בעלת יכולות רבות. היא החליפה בין הדמויות, פלרטטה, הצחיקה והקסימה. גיל קופטש בתפקיד המספר והגיבור הוא פחות שחקן ויותר מספר סיפורים. הוא היה הוא עצמו המוכר והידוע.

"בחזרה לאישראל" מחזה מאת נאוה סמל. בימוי- אורלי רביניאן, תפאורה- זאב לוי, וידאו- יואב רודה, אנימציה- איריס כהן, תלבושות- לירון מנקין, מוזיקה- יונתן סלע, תאורה- יעקב סליב, יעוץ תנועתי- סהר עזימי.

" מקסיקלי" טעימה קטנה ממקסיקו במקסיקנית החדשה של רשת מוזס

 
 


 

 
השבוע הוזמנתי למסעדת "מקסיקלי" המגישה אוכל מקסיקני אופייני ומיועדת לכל המשפחה. לפני מספר שנים ביקרתי במקסיקו והתוודעתי לאוכל הפיקנטי והמיוחד שלהם. הייתי סקרנית לבחון איך יצליחו האחים מבית ירזין, בעלי רשת מוזס, להתאים את האוכל המקסיקני לקהל הישראלי.


 כמו שאתם רואים- אפילו השירותים צבעוניים.

נתחיל מהעיצוב- צבעוני, שמח, כובעי סומבררו על הקירות והשולחנות, הכי משוחרר ופתוח. נמשיך עם השתייה- מרגריטות וטקילות שעולות מיד לראש ועושות שמח. אני שתיתי מכסיקני בולדוג- זו מרגריטה קפואה של לימון ואננס בשילוב בירת אלכסנדר. הטעמים מתמזגים תוך כדי שתייה וזו מרגריטה שאתם חייבים, אבל חייבים לטעום. בן הזוג שתה טקילה מצוינת אבל, לדעתי, לא ניתן להשוות למקסיקני בולדוג המפתיע והמצוין.

 

כעת לעיקר העיקרים- האוכל. תוכלו למצוא במסעדה מנות ראשונות של נאצ'וס, סלטים, קלח תירס על הגריל וסוגי טאקו שונים. במנות העיקריות תמצאו סוגי בוריטו, עוף במולה- (זו אחת המנות המיוחדות של המטבח המקסיקני. לא טעמתי ממנה הפעם, אז אני זוממת עליה לפעם הבאה). צ'ילי קון קרנה, סוגי פהיטה, סלמון וגם בורגר מקסיקני. ומה עם הקינוחים? סבלנות, נגיע גם לזה. יש גם מנות לילדים ויש ארוחות לילה מיוחדות. האוכל הוא פיקנטי, החריפות מתונה ומתאימה לחיך שלנו. המחירים סבירים לגמרי והשרות מצוין. המלצרית שלנו הייתה מקסימה- נעימת הליכות, זריזה ואדיבה.

התחלנו את הארוחה עם מקסיקלי נאצ'וס – טורטיות תירס אפויות עם גבינות מותכות, חלפניו, עגבניות, בצל ירוק וכוסברה. מוגש עם שמנת חמוצה וגוואקמולי. מחיר 46 ₪. מנה מושלמת לנשנוש עם המרגריטה הקפואה שלצידי. הטורטיות היו פריכות ויחד עם הגבינה , הרוטב והגוואקמולי היו טעימות מאד.
 

המנה הבאה שנמכרת במקסיקו כאוכל רחוב- קלח תירס על הגריל-עם איולי צ'יפוטלה, גבינה צפתית קשה וכוסברה. מנה חביבה. אני מעדיפה את התירס שלי ללא רטבים. מחיר- 26 ₪.
 

סלטים- טעמתי סלט אקפולקו המורכב מתערובת של עלי חסה, כרוב, פלפלים, צנוניות, כוסברה ושקדים מקורמלים עם ויניגרט מנגו. יופי של סלט פיקנטי וטעים.- מחיר 39 ₪
 

סלט עגבניות פיקנטי- מבחר עגבניות בתיבול שמן זית, חומץ בן יין, צ'ילי וכוסברה. כאחת שלא מתה על כוסברה דווקא כאן אהבתי והשתלבות הטעמים הייתה טובה וטעימה- מחיר 37 ₪.
 

טאקו דג- פילה דג קוד בבלילת בירה. מוגש עם איולי צ'יפוטלה, כרוב, גוואקמולי ובצל כבוש. מקבלים צמד טורטיות שבתוכן הדג והתוספות. קיפלתי את הטורטייה ובשתי נגיסות טרפתי את הכל. טעים מאד. מהמנות הראשונות זו הייתה המנה החביבה עלי. מחיר: 38 ₪.
 

טאקו בקר – צלעות בקר בבישול ארוך, מרינדה של אננס ואצ'יוטה. מוגש עם עגבניות , צנוניות, בצל וכוסברה. מחיר: 38 ₪.
 

מהעיקריות טעמנו-

צ'ילי קון קרנה- תבשיל בקר ושעועית עם צ'ילי ושמנת חמוצה, עגבניות, פטריות, ירקות שורש ועדשים על מצע של אורז מקסיקני עם סלסת עגבניות טריות וכוסברה- אנחנו אוהבים בבית את המנה הזו ובחורף אני מכינה אותה לא פעם. כאן הייתה לה איכות אחרת יותר פיקנטית ומיוחדת. מחיר- 56 ₪.
 

סלמון ורה קרוז- סלמון על הפלאנצ'ה. מוגש עם אורז מקסיקני ברוטב של עגבניות ופלפלים קלויים, זיתים ופיקל חלפניו. זו המנה המומלצת שלי. כאוהבת סלמון מושבעת ויחד עם הרוטב הפיקנטי נהניתי מאד. מחיר- 84 ₪.
 

פהיטה עוף- רצועות חזה עוף על הפלאנצ'ה עם בצלים ופלפלים חרוכים. רצועות העוף היו רכות ועשויות במידה. מנה מוצלחת וטעימה. מחיר- 66 ₪.
 
 
 

פהיטה פילה בקר- רצועות פילה בקר על הפלאנצ'ה עם בצלים ופלפלים חרוכים. אי אפשר לפספס כאן. פילה בקר עם בצלים ופלפלים- מתאים לקרניבורים שבינינו. מחיר: 84 ₪.
 

 
 

מנות הפהיטה מוגשות עם 4 טורטיות לבחירה, גוואקמולי, שמנת חמוצה וסלסת עגבניות טריות.

הגענו לקינוחים. השחיתות חגגה כאן –

פלאן וניל- וניל, קראמבל אגוזים, רוטב הדרים ושערות תפוז מסוכרות. כמו שנשמע כך טעים. ללקק את הכפיות.

 
 

צ'ורו דוג- סופגנייה חצויה ובתוכה צ'ורוס ממולא בקרם פטיסייר, קרם נוגט, אגוזים, רוטב ריבת חלב. זה משהו מיוחד במינו. מפוצץ ממתיקות וכמובן קלוריות וטעים טעים. חייבים לטעום.
 
 
 

ארוחת לילה- "בואנוס נוצ'ס"- נאצ'וס, בוריטו עם מילוי תערובת בקר וקלח תירס.
 

ארוחת ילדים
 

לסיכום- בא לכם אוכל מקסיקני פיקנטי באווירה נעימה ומתאימה גם לילדים? ושלא יהיה יקר מדי? זה המקום!

מקסיקלי- רח' אריה שנקר 14 הרצליה 09-9566628

שעות פתיחה: ש-ד: 1200-0100

                    ה-ו: 1200-0200

לאתר המסעדה

את התפריט המלא תמצאו כאן
https://www.mosesrest.co.il/mexicali/menu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

יום חמישי, 26 בנובמבר 2015

חברת "מן" משיקה עוגיות מובחרות בטעם קרמל


חברת "מן" משיקה עוגיות חדשות בסדרת העוגיות המשובחות מתוצרתה:

עוגיות מובחרות בטעם קרמל

 

עוגיות בטעם קרמל תוצרת כחול-לבן, פריכות, טעימות ומתוקות, מצוינות כחטיף לצד הקפה וכבסיס או תוספת מופלאה לעוגות • ישווקו באריזת 300 גרם על פי הקו העיצובי החדש של מותג "מן" לציון חגיגות ה- 60 ועם תקן הטבעונות

חברת "מן" היא החברה שעליה גדלתי. העוגיות והוופלים שלה ליוו אותי הרבה מאד שנים. כך, שיש לה אצלי מקום מיוחד. כמובן, שבמשך השנים החברה גדלה, השתנתה, התפתחה ושינתה מוצרים ואריזות.

הפעם, משיקה החברה הותיקה עוגיות מובחרות בטעם קרמל תוצרת כחול-לבן. עוגיות הקרמל פריכות, טעימות ומתוקות, מצוינות כחטיף לצד הקפה, נוחות לאחיזה ומהוות בסיס או תוספת מופלאה לעוגות. העוגיות ישווקו באריזה משפחתית של 300 גרם במטרה לאפשר לצרכנים ליהנות ממוצר איכותי במחיר הגון ונוח לכל המשפחה.

 

לאחרונה יצאה חברת "מן" במיתוג חדש לסדרת העוגיות מתוצרתה. בכך השלימה החברה, החוגגת 60 שנה להיווסדה, מהלך של ריענון המותג הנוסטלגי והשפה העיצובית של מוצרי החברה. בין מוצרי העוגיות של "מן" ניתן למצוא את הטעמים הנוסטלגיים בהם עוגיות בטעם שוקולד, בטעם לימון, בטעם חמאה, שמנת ועוד, לצד עוגיות הסדרה הירוקה: עוגיות גרנולה, עוגיות שיבולת שועל וקמח מלא בטעם שוקולד ועוגיות גרנולה בטעם שוקולד. כל מוצרי הופלים והעוגיות מתוצרת "מן" מיוצרים מחומרי גלם איכותיים, פרווה, ללא צבעי מאכל, ללא שומן טרנס, ללא חומרים משמרים וטבעוניים – ללא רכיבים מן החי.

לדברי אבי פקר, מנהל השיווק והמכירות של חברת "מן": "לפי נתוני נילסן לשנת 2014, ופלים ועוגיות "מן" הינו מותג הופלים והעוגיות השני בגודלו בישראל ובקרב הקהל החרדי, ופלים ועוגיות "מן" הינו המותג הראשון והמוביל. בחרנו להרחיב את סדרת העוגיות עם טעם חדש, המוכר יותר במותגי יבוא, מתוך ידיעה כי העוגיות המיוצרות בארץ לא נופלות בטעמן ואיכותן ממוצרים מחו"ל".  

כשרות הרב לנדא אב"ד דבני ברק ושל הרב אבוחצירה – רב העיר רמלה (פרווה).

מחיר מומלץ לצרכן: כ- 6.50 ₪ לאריזת 300 גרם.

להשיג ברשתות השיווק והחנויות המובחרות.

 

עוגיות טחינה- שוקולד ממכרות


עוגיות ממכרות המשלבות טחינה ושוקולד. עוגיות שנחטפות מיד. טעימות מאד וקלות להכנה. המתיקות שלהן מתונה והן איכותיות ובריאות.
אז מה צריך?
מצרכים
100 גר' שוקולד מריר
100 גר' חמאה
3 כפות סוכר חום
1 כוס קמח תופח
¾ כוס טחינה
3 כפות קקאו
4 כפות מים.


אופן ההכנה
בסיר קטן על אש נמוכה ממיסים את החמאה, השוקולד, הסוכר והמים. מכבים את האש. מוסיפים לסיר את הטחינה והקקאו ומערבבים היטב. מוסיפים באיטיות את הקמח ומערבבים עד שאין גושים והעיסה חלקה.
מצפים 2 תבניות אפייה בנייר אפייה ובעזרת 2 כפיות לוקחים מעט מהעיסה ומניחים על התבנית. אין מה לדאוג לצורה- העוגייה תתפח ותקבל צורה יפה. מחממים תנור ל-180 מעלות ומכניסים ל-20 עד 25 דקות. אני קישטתי כל עוגייה בצימוק מצופה קקאו. ניתן לקשט בשוקולד צ'יפס, במטבעות שוקולד, בשומשום, קוקוס- מה שבא לכם.

בתיאבון.





יום רביעי, 25 בנובמבר 2015

"ריחות וטעמים"- שוק כפרי ייחודי ומגוון ברמת השרון

 


השבוע הוזמנתי לבקר במקום מיוחד במינו. "ריחות וטעמים" שמו. בלב רמת השרון הקימו לימור ועודד שוק כפרי מלא בצבעים, ריחות וטעמים. הכל ניתן למצוא בו- ירקות ופירות שעודד מביא ישירות מהמגדלים, גבינות מצוינות, תבלינים מושכי עין ולב, חמוצים, שמנים שונים, פיצוחים, ממתקים שונים ללא סוכר, ריבות, חלווה, עוגיות , שימורים וגולת הכותרת אוכן ביתי טרי וטעים שמכינים במקום- סלטים, מיצים סחוטים, קוסקוס, מרקים, קובה, חמין ועוד ועוד. אפשר לאכול במקום ארוחת בוקר הכוללת מגוון סלטים, ירקות וביצים במחיר של 49 ₪ לארוחה חופשית כולל שתייה. אפשר לאכול ארוחת צהריים הכוללת תבשילים שונים מעדות ומטבחים בעולם- תוכלו לבחור בין סוגי חמין שונים, ממולאים, קובה, מפרום וסלטים- כל זה במחיר של 49 ₪ בלבד.  ואפשר, כמובן, גם לקחת הביתה.
 

אני ממליצה להגיע למקום, להתפעל מהאווירה הנעימה והחמימה. לשתות מיץ רימונים סחוט טרי ולשבת לאכול ארוחת צהריים מתבשיליה של פרחיה- אמו של עודד. אחרי שתשבעו תתחילו למלא סלים כדי לקחת הביתה. כדאי שתדעו שבכל יום משתנה התפריט של הארוחות. הכל לפי התוצרת הטרייה של אותו היום וההשראה הקולינרית של הבשלנים. כך, שבכל יום מצפות למגיעים הפתעות חדשות.

 

"ריחות וטעמים" נפתח בראש השנה ומשתרע על פני שטח של 300 מ"ר. הבעלים הם לימור אורן- מסעדנית ויזמית קולינרית שהיתה מנכ"לית ג'ירף ומנכ"לית ג'פניקה ובן הזוג עודד שהרבני יועץ מס, משפטן וסוחר ירקות מזה 20 שנה. כוונת בני הזוג לפתוח מקומות דומים בערים שונות ברחבי הארץ והם כבר מחפשים מקומות נוספים בכפר סבא, קרית אונו והוד השרון. המטרה היא להקים שווקים עירוניים שיתאימו לחזון שלהם שהוא האהבה לבישול, מתח רווחים נמוך והעברת אהבה זו לקונים. "העסק זה הלב שלנו" אומרת לימור בעיניים בורקות ואני מאמינה לה. היא מספרת לנו שאת ההשראה לבניית "ריחות וטעמים" קיבלו בני הזוג מהביקורים בשווקים ברחבי העולם. כמו בתאילנד, רומא, ברצלונה ולונדון. המקום נבנה מחומרים ממוחזרים והמוטו הוא " כמה שיותר קרוב לאדמה, כמה שיותר קרוב ליצרן, כמה שיותר קרוב לטבע". למעלה מ-1000 מוצרים ניתן למצוא במקום. הכל במחירים הוגנים וללא פערי תיווך. בנוסף, מעניק השוק תעודת אחריות על הפירות והירקות שימכרו, אשר תאפשר החזרת מוצרים שנקנו פגומים. השוק מתוכנן לפעול בעתיד גם כשוק לילה ולשלב הופעות, מוזיקה והפתעות. עוד יפעלו במקום סדנאות שף למבוגרים וילדים ואירוח שפים מובלים. ניתן גם לערוך במקום אירועים שונים וגם קייטרינג עד מאה איש.
 

אמו של עודד, פרחיה אחראית על האוכל הביתי העירקי ואני יכולה להעיד שהממולאים שלה מעולים וכך גם הקובות, החמין ושאר התבשילים שטעמתי מהם. עודד מספר שהוא זוכר את אימו עומדת על הקופה מידי יום, ביד אחת שוקלת וביד השנייה מטגנת חצילים לסביח, קובות ומבשלת ממולאים. היא בחרה לא לזרוק כלום ותמיד דאגה להפוך את הפירות והירקות שנותרו, לריבות, רטבים, ממרחים שקשוקה ועוד. אין מתחרה לחמוצים של פירחיה שנהגה להאכיל את כל השכונה. מכל זה יוכלו ליהנות הלקוחות והיא תשתלב במיזם החדש עם אישיותה, מאכליה ומתכוניה – ולא לשכוח 7 כוסות קפה שחור ביום" .

 

לכו לבקר ולטעום ותזכרו שאני שלחתי אתכם.

"ריחות וטעמים"- החרש 8 אזה"ת רמת השרון, א-ה 08:00-22:00 , ו- 10:00-16:00

חמישי ושישי- אוכל ביתי עירקי של אמא פרחיה