יום רביעי, 7 באוקטובר 2015

סלט ברוקולי מפתיע, מרענן וטעים.



 

את הסלט המיוחד הזה למדתי מחברתי כרמלה. סלט קל הכנה, בריא וטעים מאד.

 

מצרכים

 

5 ראשי ברוקולי טרי

 

כוס בצל ירוק קצוץ

 

כוס גרעיני חמנייה קלויים

 

כוס חמוציות ללא סוכר

 

לרוטב  

4 כפות חומץ

 

4 כפות שמן קנולה

 

3 כפות מיונז

 

2 כפות סוכר חום

  

אופן ההכנה

 

 להפריד את ראשי הברוקולי לפרחים קטנים. נדרש לזה קצת זמן אבל ככל שהפרחים קטנים יותר כך הסלט טעים יותר. להוסיף לפרחי הברוקולי את הבצל הקצוץ, גרעיני החמנייה והחמוציות. בסיר קטן לחמם מעט את החומץ, השמן והסוכר החום עד שהסוכר נמס. להוסיף את המיונז ולערבב היטב ולשפוך על הסלט.

אפשרויות גיוון: אגוזים, צימוקים, גרעיני דלעת. לפי החשק והטעם.

טיפ נוסף: ניתן להחליף את פרחי הברוקולי בפרחי כרובית טריים.

בתיאבון.

 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה