יום ראשון, 27 בספטמבר 2015

אנטיפסטי בתנור. בריא, טעים וקל הכנה



זה המתכון הקל והמהיר ביותר שאהוב על כולם.

מגש כזה על השולחן בתוספת למנה העיקרית ואתם מסודרים.

מה צריך?

ירקות כמו- בטטה, חציל, קישוא, כרובית, פלפלים, ברוקולי, בצל.

איך?

פורסים על תבנית נייר אפייה. קוצצים את הירקות לפרוסות , מזלפים שמן זית, פלפל ומלח גרוס ומעל ענפי רוזמרין.
 

בתנור שמים על גריל. לאחר כ-20  דקות הופכים את הירקות. במידת הצורך מזלפים עוד שמן זית ולעוד כ-15 דקות.

זהו. האנטיפסטי מוכן.

בתיאבון.
 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה