יום ראשון, 30 באוקטובר 2022

הכירו את מגנוליה מיוזיק בר ביקנעם– מוזיקה, הופעות, במה פתוחה ומטבח קווקזי אותנטי



אזור יקנעם והעמקים מציע למבקרים בו נופים, פינות חמד, מסעדות ושופינג ועכשיו גם מקום מיוחד "מגנוליה מיוזיק בר"- שבו תוכלו לבלות בהופעות חיות של אמנים, לשמוע מוזיקה טובה, להכיר להקות חדשות, לרקוד סלסה ולטעום מהאוכל הקווקזי האותנטי.



את מגנוליה מיוזיק בר הקים אלברט אברמוב מתוך כוונה להפוך את המקום למוסד תרבותי שישרת את תושבי האזור ויכיר להם את האוכל הקווקזי. אלברט נולד ברוסיה, גדל בקריות, למד באוניברסיטת תל אביב ואז נסע לסיאטל בארצות הברית. 13 שנים גר בסיאטל שם הקים חברת יבוא מצליחה. לפני מספר שנים חזר לארץ כדי לעזור לאחיו הגדול בניהול סניף לנדוור בנוף הגליל, שם גם הכיר את אשתו והחליט להישאר בארץ,  לממש את חלומו ולהקים את מגנוליה מיוזיק בר.

מדוע נקרא המקום מגנוליה? על שם נמל מגנוליה בסיאטל. אלברט מספר שזו הייתה דרכו לסגור מעגל ולזכור את תקופת חייו בסיאטל.

העיצוב של מגנוליה מיוזיק בר מושך את העין מיד בכניסה. בר ענק, במה מרשימה ואולם רחב ידיים, עם גלריה בקומה השנייה. עיצוב אורבני, עדכני ומרהיב. המקום יכול להכיל עד 120 איש בישיבה ובעמידה (בערבי ריקודים) עד 250 איש. בקומת הגלריה – 35 איש.




בימים שאין הופעות ניתן להגיע למקום, להקשיב למוזיקה ולטעום מהמטבח הקווקזי המפואר. את המאכלים האותנטיים מכינה אמו של אלברט אליזבטה. ומה בתפריט? דושפרא בשר- כיסוני בצק ממולאים בבשר צלעות. צ'ודו- מעין פיצה קווקזית עם בשר, צ'יבורק בשר- מאפה במילוי בשר צלעות ומבחר של המבורגרים כמו המבורגר אנטריקוט, המבורגר אנגוס ועוד.

יש גם מנות צמחוניות מצוינות כמו: דושפרא תפוחי אדמה, צ'יבורק ירק, פירושקי כרוב, ופירושקי תפוחי אדמה. הכל בעבודת יד.

בשבועות הקרובים יהיו במקום הופעות סטנד אפ, הופעה של מיקה קרני ועוד הפתעות שמתכנן אלברט. יש לבדוק באתר  (בסוף הכתבה יש קישור) את מועדי ההופעות ומתי יש ערבי סלסה, מסיבות, במה פתוחה או ערבי להקות.

הבעלים אלברט אברמוב ואנוכי

הבר של המקום מציע מבחר עשיר של קוקטיילים, בירות, משקאות חריפים ושתיה קלה. הבר ענק ממש ומעוצב בהקפדה רבה על כל פרט ופרט.


לחיים

המטבח הענק של המקום אף הוא מעוצב באופן מוקפד וניכר שאלברט השקיע מחשבה רבה על נוחות העובדים ובמיוחד על ניקיון. הכל מבהיק ונוצץ.



ואני חייבת להזכיר גם את השירותים, כי כאלה שרותים מעוצבים, מצוחצחים ונקיים ראיתי רק במסעדות בחו"ל, לא כאן בארץ ולדעתי ראוי שיהיו עוד כאלה.



מה טעמנו?

התחלנו עם דושפרא בשר מבושל- אלו כיסוני בצק דקיק, ממולאים בבשר צלעות שהוא שומני ורך יותר. הבצק הדק נימוח וטעים ומכיל בשר רך מאד ומתובל. השילוב נהדר וטעים מאד.( 8 יחידות 55 ₪)



המנה הבאה- צ'ודו. לי זה נראה כמו פיצה קווקזית. הבצק הוא בצק שמרים, מעל בשר צלעות מפורר, אפוי בתנור אבן ומוגש עם רוטב איולי חזרת. מיוחד, עשיר בטעמים ומוצלח (60 ₪).



המנות הבאות- מאפה של צ'יבורק בשר- מאפה בצק ממולא בבשר מתובל (35 ₪ ליחידה) צ'יבורק ירק- מאפה בצק הממולא בעלי מנגולד, תרד, שמיר, פטרוזליה, כוסברה, בצל ירוק, בצל מקורמל. אפוי בתנור אבן. מיוחד וטעים מאד. שילוב של מאפה בצק עם מגוון ירוק הוא אידאלי (30 ₪ ליחידה) פירושקי כרוב- מאפה מבצק שמרים במילוי כרוב וגזר. לטעמי, מוצלח מאד וטעים. אהבתי את השילוב שהזכיר לי מאפה דומה שסבתי הייתה מכינה. (30 ₪ ליחידה)





כאמור, הכל מאפים קווקזים אותנטיים, עבודת יד של אליזבטה.

למסעדה יש שרות משלוחים בין השעות 1600-2200 לכל אזור העמק.

ניתן לקיים אירועים במסעדה הן בגלריה והן בקומה הראשונה. 


מגנוליה מיוזיק בר- רחוב הכרמל 3, יקנעם עילית

פתוח- ימי א'-ה' בין השעות 16.00-00.00, יום ששי- 20.00 עד אחרון הלקוחות, שבת- 17.00 עד אחרון הלקוחות.

טלפון- 054-762-8989

אתר מגנוליה מיוזיק בר- לחצו כאן

פייסבוק- לחצו כאן

 

גילוי נאות: היינו אורחי המקום

צילומים: ניסן גביש

יום חמישי, 27 באוקטובר 2022

קניון עזריאלי חיפה מתחדש עם חנות חדשה של רשת האופנה WORD by story


 

היום השתתפתי בהשקה של חנות חדשה בקניון עזריאלי חיפה, של רשת האופנה WORD by story. החנות המעוצבת בסגנון צעיר ומושך מציגה על המדפים מותגי אופנה בעלי שם עולמי, ידועים ואהובים. נהניתי להתהלך בחנות ולראות את כל המותגים הבינלאומיים, האופנתיים ומלאי השיק והסטייל. זו חווית שופינג שהזכירה לי חנויות בחו"ל.



רשת WORD by story נפתחה בשנה האחרונה על ידי קבוצת "911 אופנה" היא מייצגת עשרות מותגים בינלאומיים מובילים ביניהם תמצאו את:

CHAMPION, VEJA, VEGABOND, SCOTCH&SODA, MELISSA, NUDIE JEANS, ALLSAINTS, GOORIN, PALLADIUM, HERSCHEL, CHILLYS, HAPPY SOCKS, RAINS

הסניף בקניון עזריאלי בחיפה הוא הסניף ה-3 שלה. תמצאו סניפים נוספים בטיילת מלכת שבא באילת ובמתחם G בכפר סבא. עד סוף השנה ייפתח סניף נוסף ביהוד. בסניף החדש בחיפה הושקעו 500,000 ₪.

השקת WORD עזריאלי חיפה צילום מיכה בריקמן 



להשקה הגיעו אנשי תקשורת, ידוענים, מובילי דעה, בלוגרים וגם בכירי הרשת והזכיינים אשר הצטלמו יחד עם מנכ"ל עזריאלי חיפה ליד הסניף החדש.

אירוע פתיחת חנות WORD BY STORY מימין- תומר אוברמן זכיין, סתיו לוזון מנהלת שיווק, רועי אבן זכיין, עופר שביט מנכל עזיראלי חיפה, רועי עפרוני זכיין, ארז יום טוב מנהל סיטונאות- קרדיט צילום- מיכה בריקמן

שולחן המתוקים המפתה שקיבל את פנינו בכניסה לחנות


הטרנד העולמי העכשווי הוא להיכנס לחנות ולבנות לעצמנו טוטאל לוק מכף רגל ועד ראש. ואכן, בסניף של WORD by story  זה מתאפשר. החל מנעליים, גרביים מדליקות ממש, פרטי לבוש אורבנים, שיקיים וייחודיים- שמלות, חצאיות, ג'ינסים, חולצות- כל מה שאנחנו מחפשים וגם אקססוריז שישלימו את ההופעה- תיקים, כובעים, בקבוקי שתייה מעוצבים ואפילו תקליטים ופסלונים ייחודיים.

צילום מיכה בריקמן 







בחנות פריטים לכל המשפחה לנשים, גברים וילדים ותוכלו למצוא בה מגוון רחב של קולקציות, לכל טעם. אני נדלקתי ממש על המותג ALLSAINTS ובחרתי לעצמי חולצה גברית וצבעונית. אהבתי גם את הגרביים הייחודיות והצבעוניות של HAPPY SOCKS, אני הולכת לחגוג איתן החורף.

אורי רייז, מנכל ובעלים קבוצת "911 אופנה", מוסר: "הרעיון מאחורי הקמת הרשת החדשה  WORD by story הוא להביא את המותגים החזקים ביותר של הקבוצה, כאלה שהם בעלי אחיזה מסחרית רחבה - מחוץ לכותלי תל אביב, לציבור הרחב דרך יצירת מטריה חדשה. אין ספק שמדובר באתגר של ביסוס רשת חדשה בישראל אך כזאת המכילה את המותגים האהובים שלנו, אשר מוכרים כמעט בכל בית בישראל ולצרכן.”

למרבית מותגי הרשת יש חנויות מונו ברנד ברחבי העולם ובנוסף כל המותגים המיוצגים נהנים מעולם ערכים משותף בו הם מעניקים חשיבות לאופן הייצור וחומרי הגלם ומקדמים אג׳נדות חברתיות וסביבתיות.


 

יום שלישי, 25 באוקטובר 2022

חיפה מתחדשת במתחם אירוח חדש ואולטרה מודרני " THE BLOOM"


השבוע הגעתי להכיר את מתחם האירוח החדש THE BLOOM הממוקם ברחוב חלוצי התעשייה. מיד בכניסה הבנתי שמדובר במתחם כמוהו לא נראה במקומותינו. מתחם שיביא את בשורת האירוח החדשני והייחודי לחיפה. האמת? התלהבתי מהעיצוב החדשני והמפואר, מהאלגנטיות והיופי.






מימין- עדי פלג, פז ונגה רוזנברג, אנוכי, בתיה דורון

קבוצת אנשי העסקים מבעלי "אדם וחווה"- שלומי טברו ואושרי אטיאס, קיבלו את ההשראה ממלונות בוטיק ניו יורקים בהם ביקרו.

לסיקור המתחם וטעימת תפריט המנות שיוגשו בו, עליהן שקד השף יהב ג'ינו, הוזמנו אנשי תקשורת, מובילי דעה, ידוענים ובלוגרים, כאשר את האירוע מלווה משרד היח"צ של לימור כרסנטי האחראי על מערך ההסברה ויחסי הציבור. ההשקה מלאת הסטייל והטעימה הצליחה לעורר את חיפה מקיפאונה ומזמן לא נכחתי באירוע שכזה.

עם אשת היח"צ לימור כרסנטי

עם המעצב הידוע ניקולאי קדוש

 

מדובר על מתחם אירוח מיוחד במינו המשתרע על פני שטח של 5000 מ"ר שישלב 3 אולמות אירועים עם מלון וספא לאירוח מתמשך על פני 24 שעות. רעיון מצוין ומוצלח וחבל שלא הייתה אפשרות כזו כאשר אני התחתנתי.

במתחם ניתן יהיה לערוך אירועים פרטיים ועסקיים, בשילוב עם שהות במלון, בחדרי הטיפולים ובספא. יש במתחם לובי פרטי, בריכה, מסעדת שף, חללי בר ובית כנסת שיעמדו לרשות בעלי האירוע ומשפחותיהם.

•    החלל המרכזי ״THE LIGHT ״ מותאם לעד 630 אורחים 

•    החלל השני בגודלו ״THE LEAF״ - עד 480 אורחים

•    והחלל הקטן ביותר שמאובזר במטבח שף פתוח לעיני האורחים  THE GREEN CLUB מארח עד 250 אורחים

לכל מתחם צמודה סוויטת חתן-כלה ועוד סה"כ 19 חדרי אירוח למלווים במקום.

עלות ההשקעה כ-30 מיליון שח.

 


צילום יח"צ לימור כרסנטי




העיצוב הופקד בידי האדריכל נדב בן חמו המזוהה עם עיצוב וניהול פרויקטים כדוגמת "קאי ריזורט" ו"אדם וחווה". את מתחם "THE BLOOM" עיצב  בסגנון קלאב אורבני מודרני ולדבריו " חשוב לנו לצאת מהקופסה ולהעניק חווית אירוח שונה ולא קונבנציונלית. מתחם האירועים ייתן מענה קולקטיבי וחווית אירוח ב360°. האולמות תוכננו בוייב ניו יורקי שנותנים תחושה של קלאב במלון שיקי ואופנתי, כאשר חשוב שגם באירועים של 600 אורחים, התחושה תהיה אינטימית. השולחנות יכללו תאורה נקודתית, הצבעים, הריהוט ופרטי הפרטים עליהם חשבנו יבואו לידי ביטוי בחוויית האירוח מרגע הכניסה למתחם ועד שימוש ובילוי במתקנים היוקרתיים והמפנקים שהוא יודע להציע, חווית אירוח של 24 שעות" 

 



הקולינריה, כאמור, הופקדה בידי השף יהב ג'ינו יוצא רשת ישרוטל, המוכר כשף הבית של "אדם וחווה" ומכיוון שטעמתי את המנות שיציעו במתחם, אני יכולה לומר שמדובר ברמה אחרת לגמרי של מנות המוגשות באירועים. כאילו מדובר במסעדת שף. מנות טעימות מאד מאד ומיוחדות.

בין מנות הפתיחה תמצאו- קרפצ'יו חציל קלוי, פילה עגבניה, סלט שורשים, סלט אסייאתי, בטטה ברולה, רוסטביף סינטה חרדל, שווארמת אסאדו מעושן, קרודו דג ים, סיגרים מרוקאיים, נאגטס אסאדו בציפוי פצפוצי אורז, פטה כבד עם ריבת בצל ועוד.

מנות ביניים- פילה לברק עם טורטליני שום שחור, פילה דניס עם ניוקי, מוח עגל מרוקאי, טורטליני טלה עבודת ים ובקלוואה טלה.

עיקריות- שוק אווז עם תפו"א, נתח אנטריקוט, אומצת פילה בקר או נתח פרגית מעושן.

 

חלק מהמנות שיוגשו במתחם וטעמנו. אין מילים כמה טעים

ולסיום בר מתוקים מדהים ומרשים במיוחד.



עצתי לכם, כשאתם מגיעים לאירוע במקום תשתדלו להמעיט במנות הראשונות כדי שתוכלו להגיע לעיקריות המצוינות ולשמור גם מקום לבר המתוקים. ההנאה מובטחת.

 

על האסטרטגיה השיווקית והמיתוג של The Bloom אמונה טלי יחזקאלי מ - TEA brand makers כאשר התפיסה המובילה הייתה לחבר בין חווית המותג, הנראות כלפי חוץ, בערוצי הדיגיטל והתקשורת לבין חווית האירוח, העיצוב והאווירה של האורחים המבקרים במתחם. 

 

THE BLOOM HAIFA

רח' חלוצי התעשיה 67 חיפה

אינסטגרם לחצו כאן

טל' 04-8408080

כשרות הרבנות המקומית חיפה

 

קרדיט הדמיות- דניאל ויינבך

צילומים- ניסן גביש

יום ראשון, 23 באוקטובר 2022

מחפשים את ההמבורגר המושלם? תגיעו לדיינר האמריקאי 'סטרלינג ' בזרזיר


הישוב זרזיר מוכר לרובנו כמעצמה של אוכל מזרחי. מסעדות באזור יציעו שיפודים, צלעות כבש, חומוס וסלטים. אבל, הפתעה, יש בזרזיר גם דיינר אמריקאי המציע משהו אחר לגמרי. חוויה קולינרית שונה- המבורגרים איכותיים ועסיסיים אשר כל אוהבי הקציצה הבשרית האהובה ייהנו לטרוף.




את 'סטרלינג' פתח לפני כ-5 שנים אכרם הייב. אכרם חי אוכל מאז שהוא זוכר את עצמו. עבד שנים רבות כשף במסעדת אוקטגון הידועה בנהלל וכשהחליט ללכת לדרך עצמאית, בחר לפתוח מסעדה בסגנון אחר ושונה ופתח דיינר אמריקאי שהפך במהרה למוסד המבורגרים נחשק ומוכר ברחבי הצפון.

אכרם הייב עם תפריט המסעדה.

המסעדה נקראת סטרלינג על שם ציפורי הזרזיר המאפיינות את היישוב. זו מסעדה קטנה בסגנון אמריקאי, נקייה ונעימה מאד. התפריט הצבעוני מציע מספר מנות המבורגר בגדלים שונים, כאשר מנת הדגל היא סטארלינגבורגר דבל. מנות נוספות בתפריט ג'בטה קבב, ג'בטה שניצל, ג'בטה צ'יקן סלייס, טורטייה צ'יקן ברסט, טורטייה שניצל ויש גם סלט עוף וסלט יווני. המנות מגיעות עם תוספת של צ'יפס אמיתי, מתובלן היטב ונהדר.



ההמבורגרים נטחנים במקום מבשר עגל טרי ואיכותי, הלחמניות, הג'בטות והטורטיות נאפות במקום. הכל מחומרי גלם מקומיים וטריים.

אנחנו בחרנו מהתפריט 2 מנות. כמובן את הסטרלינג המבורגר הידוע אבל בגודל של 220 גרם ומנה שניה ג'בטה שניצל.



ההמבורגר הגיע בתוך לחמניית המבורגר רכה וטרייה, בתוספת חסה, עגבניות, מלפפון חמוץ, בצל סגול וגבינה מותכת מעל. כל ביס היה מלא בטעמים, עסיסי ונהדר. אכן מושלם. לידו שכבו צ'יפסים מצוינים, עשויים נכון ומתובלנים נכון. תענוג. וכל הטוב הזה ב-49 ₪ בלבד!





הג'בטה שניצל נחצתה לשניים. הג'בטה הייתה פריכה ואוורירית, ניחוח האפייה עוד ניכר בה. השניצל היה עשוי נכון, קריספי, עדין, לא ספוג שמן, עם ציפוי מעולה ויחד עם החסה, הבצל, העגבניות והמלפפון החמוץ זה היה מעולה ממש. קצת רוטב אלף האיים וההנאה הייתה גדולה. (38 ₪)



כשיודעים לעשות מנות שנתפסות כפשוטות באופן כה מושלם, עם אהבה והבנה לאוכל, אין צורך בשום דבר יותר מכך והחוויה מהנה מאד.

יצאנו מהדיינר שבעים, טובי לב ומרוצים וברור לנו שנחזור שוב ושוב.

דיינר אמריקאי 'סטרלינג' – כביש ראשי זרזיר

טלפון- 04-8320340

פייסבוק- לחצו כאן

גילוי נאות- היינו אורחי מסעדת סטרלינג