יום ראשון, 31 בדצמבר 2017

דומינו'ס פיצה משיקה תפריט חדש DOMINO’S MIX- חמש פיצות חדשות לגמרי


לאחר השקת פיצות השף עם אסף גרניט, הגיע תור הפיצות המובנות בתפריט דומינו'ס פיצה:
דומינו'ס פיצה מחליפה את תפריט הפיצות המובנות: Domino's Mix  הכי טעים שיש  ואנחנו טעמנו ונהנינו




  • כחלק ממהלך רב שנתי של שדרוג התפריט בכל הקשור לאיכות וטעם, משיקה בימים אלו דומינו'ס פיצה תפריט חדש לפיצות המובנות עם  Domino's MIX הכוללת חמש פיצות חדשות לגמרי
  • תכירו את פרימוורה MIX המשלבת גבינת 100% מוצרלה, פרחי ברוקולי רעננים, פלפלים קלויים, גרגרי תירס, כדורי בייבי מוצרלה, שום קונפי, רצועות בצל סגול ומעל רוטב בלסמי "די מודנה" לצד קרם פרש משובח

  • ווג'י MIX כוללת גבינת 100% מוצרלה, פטריות שמפיניון טריות, שרי קונפי, רצועות בצל סגול, גבינת פרמז'ן גרנה פדנו, שום קונפי ומעל קרם פרש משובח וטבעות בצל ירוק

  • גריק MIX משלבת גבינת 100% מוצרלה, עגבניות עסיסיות חתוכות, רצועות בצל סגול, זיתי קלמטה, גבינה בולגרית ומעל עלי אורגנו קצוצים

  • צ'יזי MIX, לחובבי הגבינות, מורכבת מגבינת 100% מוצרלה, גבינת עזים נימוחה, כדורי בייבי מוצרלה, גבינת גרנה פדנו ומעל קרם פרש משובח וטבעות בצל ירוק

  • עבור חובבי הבשר דומינו'ס תציע את ה- קרניבור MIX: גבינת 100% מוצרלה, פפרוני קריספי, סלייסים מעולים של קבנוס, פרוסות חזה בקר מובחרות ומעל רוטב צ'יפוטלה פיקנטי וטבעות בצל ירוק


החורף כבר כאן ועמו סדרת פיצות חדשה ומפנקת מדומינו'ס פיצה עם בשורה קולינרית.
לאחר שהשיקה לפני כשנה וחצי את סדרת פיצות השף עם אסף גרניט, יוצאת דומינו'ס פיצה עם תפריט חדש לתחום הפיצות המובנות - תכירו את סדרת Domino's Pizza Mix, המציע חמש פיצות מובנות, שכל אחת מהן משלבת MIX של תוספות שנבחרו בקפידה, במטרה לצור הרמוניה מושלמת בחך, עם חגיגה של טעמים וריחות שיעשו לכם את החורף.



אנחנו בחרנו לטעום את פיצת הקרניבור מיקס כיוון שמשפחתנו חובבת בשרים ידועה וגם הקטנים אוהבי בשר, כך שהפיצה הקרניבורית עם הפפרוני קריספי, הקבנוס ופרוסות חזה הבקר היו בדיוק בשבילנו. אלא שלא לקחנו בחשבון שהרוטב יהיה מעט חריף עבורם ואכן היינו צריכים להוריד את הרוטב. המבוגרים גמרו את ההלל על הפיצה ואמרו שהיא מצוינת. הקטנים ביקשו שבפעם הבאה נביא פיצה בלי חריף וכך נעשה.




עידו פרידמן, סמנכ"ל שיווק דומינו'ס פיצה: "השקת סדרת הפיצות Domino's Pizza Mix הינה חלק ממהלך רב שנתי של שדרוג התפריט בכל הקשור לתפיסת האיכות והטעם, עם כלל ברור - מה שלא טעים לא נכנס. כך עשינו לפני כשנה וחצי עם השקת סדרת השף של אסף גרניט, שהציעה לקהל הרחב את החזון של דומינו'ס לפיצות פרמיום. בימים אלו אנו ממשיכים במהלך עם השקת התפריט החדש לתחום הפיצות המובנות. סדרת ה- Domino's Pizza MIX כוללת פיצות חדשות, בטעמים הפופולריים, אך עם טוויסט. אנו מאמינים כי השילוב בין התוספות והרטבים מעליהם, כפי שאנו מציעים בסדרת ה- MIX יוצרים את הטעם האופטימלי והייחודי לאותו סגנון של פיצה".

לרגל ההשקה מבצע מוביל: מחיר הפיצות החדשות יעמוד על 58 שקלים לפיצה בהזמנת 2 מגשי פיצה - פיצת MIX ופיצה משפחתית 100% מוצרלה


מחיר Domino's Pizza Mix יעמוד על 86.9 שקל בהזמנה, ומחיר הפיצה בקנייה במקום יעמוד על 64.9 שקל 

יום שבת, 30 בדצמבר 2017

היכן למדתי להכין רביולי? ב"סקולינרי" יגור - מתחם סדנאות בישול ואפיה


אני חובבת אוכל ידועה, כפי שאתם יודעים. תנו לי לנסות מצרכי אוכל חדשים, לבקר במסעדות, ללמוד מתכון חדש ואני מבסוטית. בשבוע שעבר הוזמנתי, יחד עם קבוצת בלוגרים, לסדנת אוכל איטלקי במתחם "סקולינרי" ביגור. לא הכרתי את המקום קודם לכן ושמחתי על ההזדמנות להגיע, להתנסות וללמוד.

הסתבר לי ש"סקולינרי" הינו מתחם סדנאות בישול ואפיה מרשים ביותר ומושקע ביותר. עד כה, לא היה בצפון מתחם כזה. מתחם גדול, מעוצב באופן אסתטי, מוקפד ויפה. ניכר שהבעלים הבינו שגם לאנשי הצפון מגיע מקום שווה ויפה בו יוכלו להגיע לסדנאות בישול שונות ללמוד וליהנות. במתחם יש מספר כיתות מעוצבות באופן דומה ומאובזרות בכל הציוד המקצועי הנדרש. הקירות בכיתות עשויים זכוכית וכך ניתן להביט החוצה וליהנות מהנוף הנשקף של המטעים ומרגלות הר הכרמל.



בכתה בה הייתי הרגשתי כאילו אני באיזו תכנית ריאליטי. קיבלתי סינר וכלי מטבח להם אזדקק, הסבר קצר וקדימה ללמוד כיצד מכינים בצק לרביולי וטורטליני, מילוים שונים ורוטב. את הסדנה העביר לנו השף אסף יגר שהוא אחד מצוות השפים המובחר של "סקולינרי". אסף הדגים לנו את השלבים השונים, עבר בינינו ועזר והצליח ללמד אותנו להכין רביולי מושלמים ולשכנע אותנו שזה כלל לא קשה להכנה וגם לא דורש זמן רב.

              השף אסף יגר







זו הייתה אחת הסדנאות הכי מהנות שבהן התנסיתי. הזמן עבר ביעף ואסף התגלה לא רק כשף מעולה אלא גם כמדריך מצוין. בסיום הסדנה כשאכלנו את הרביולי המעולים שהכנו ידעתי שארצה להגיע למקום שוב ולהתנסות בסדנאות נוספות. הפעילות המשותפת קירבה אותנו זה לזה ויצרה חיבור שלא היה קיים קודם. מי שאומר שאוכל הוא גורם מחבר ומלכד- צודק!
                           בצילום השף שגיא שטיינפלד והשף אסף יגר



מתחם "סקולינרי" נפתח לפני כשנה והבעלים הם דניאל קיטובסקי, שגיא שטיינפלד שהוא השף של מסעדת דוניה רוסה בעין הוד (המשובחת עד מאד. אכלתי שם לפני זמן רב ואני זוכרת כמה נהניתי) והאחים רוכפלייש.
שגיא שטיינפלד אתו שוחחתי לפני תחילת הסדנה סיפר לי שהם מפעילים גם את פאב החונטה בטכניון וגם את דיינר רוסה בעין הוד. "זיהינו צורך ורצון אצל אנשי האזור במקום שבו יוכלו ללמוד לבשל ושלא יאלצו לנסוע למרכז לשם כך" אמר שגיא "ולכן החלטנו להקים את מתחם סקולינרי ובו אנו מתמקדים בסדנאות בשרים, אוכל איטלקי, סושי, תאילנדי ועוד. בנוסף יש לנו סדנאות שוקולד, קונדיטוריה ואפייה "

                        השף שגיא שטיינפלד

אילו סדנאות מתקיימות במקום? הנה לוח הסדנאות לחודש ינואר אותו העתקתי עבורכם. אלו סדנאות הפתוחות לקהל. אבל, יש גם סדנאות מיוחדות הנבנות עבור צוותי עובדים, קבוצות שונות, השקות של מוצרי קולינריה, חגיגות מיוחדות כמו ימי הולדת ומסיבת רווקות, ימי גיבוש ועוד. יש גם קורסים הנמשכים מספר מפגשים ויש סדנאות המשך.





מתחם סקולינרי קיבוץ יגור, 072-2787272‏, ראשון-חמישי 18.00-9:00, שישי 15:00-9:00, כשר.

סקולינרי בפייסבוק- https://www.facebook.com/schooli.co.il/
.



יום שישי, 29 בדצמבר 2017

חברת RAVENSBURGER מרחיבה את פעילותה בתחום משחקי הקופסא המושקים ברשת פאזלנד ברחבי הארץ


השבוע הגעתי לסניף רשת פאזלנד להשקת שלל משחקי קופסא חדשים עם ערך מוסף ותחכום היישר מבית RAVENSBURGER .

אנחנו חיים בתקופה בה שולטים המסכים- טלוויזיה, מחשב, נייד חכם. לדעתי, חשוב מאד שילדינו ילמדו לשחק בצוותא, יפעילו יכולות של ריכוז, מוטוריקה, קשב, זיכרון וראיה מרחבית. כל אלה מתאפשרים בזמן המשחק במשחקי הקופסה של RAVENSBURGER.

שוחחתי עם אשר ציונית מנהל סניף פאזלנד בדיזינגוף סנטר שסיפר לי כי המשחקים מיועדים לילדים מגיל שנתיים ועד גיל 99 והמטרה היא שבני המשפחה והחברים ישחקו וייהנו מהמשחק המשותף. "זו הדרך לפתח חשיבה וריכוז" אמר אשר. "וחשוב מאד ומשמעותי לאפשר זאת לילדינו. כי ילדים הלומדים לשחק יחד הם ילדים מרוכזים יותר וקשובים יותר"


                 בצילום- אחד מסניפי פאזלנד (קניון רחובות)

בין המשחקים החדשים המושקים ברשת ניתן למצוא את LYNKS -  לגילאי שנתיים ומעלה, המפתח חוש זיהוי מהיר של תמונות.
המשחק כולל לוח משחק המחולק ל-4 חלקים ,כרטיסי תמונה ודיסקיות .
את המשחק ניתן לשחק בכמה צורות משחק .
המשחק מוצע בשני גדלים לינקס הקטן לקטנים מגילאי  24 חודש{ מותאם לקטנים עם פחות חלקים}  – מחיר 99 ש'
לינקס הגדול לגילאי 6-99  - 129.90 ש'


לינקס ברשת פאזלנד 99 ש צילום דן אגם 

זמזום הדבורה- משחק המיועד לגילאי 5 ועד 99
הדבורים חגות מעל הפרחים , יש לבחור את צבע הפריחה המועדף ולראות איזו דבורה תנחת בבטחה.
מי שיישאר רגוע, ירחיק יריבים מהדרך ,ויצליח לנחות על הפרח הנכון, יזכה לחשוף קלף אשר ימתיק עבורו את הסיבוב הבא.....
מחיר: 129.90 ש'

זמזום הדבורה ברשת פאזלנד 129.90 ש צילום דן אגם
אי הקופים- משחק המיועד לבני 3 ומעלה . חבורת פיראטים צעירה חזרו לאי הקופים כדי להשיב לעצמם את האוצר שהחביאו באי . הם צריכים למהר לפני שהר הגעש שעל האי יתפרץ. למרבה הצער הם שכחו היכן האמינו את האוצר.
מחיר:129.90 ש

אי הקופים 129 ש ברשת פאזלנד צילום דן אגם

הלהיט-ספי עטלפי – משחק המיועד לגילאי 4 ועד 99 ש '.
"ווישש" מהיר וספי עטלפי מזנק במהירות ומנפנף בכנפיו בפראות.מה קורה עם העטלף הרעב?ספי רעב ורוצה שיאכילו אותו פעם או פעמיים או שלוש , המשתתף הוא שקובע כמה פעמים ומתי יש ללחוץ על לשונו ולהאכיל אותו.
אם ניתן לו מספיק מזון הוא יתגמל באבני חן,, אם קיבל יותר מידי אוכל הוא יבהיל את המשתתפים ונאלץ לתת לו את אחת מאבני החן.
להאכיל או לא להאכיל? זו השאלה האם לקחת סיכון?
מחיר: 199.90 ש

ספי עטלפי  ברשת פאזלנד 199.90 ש צילום דן אגם

רשת פאזלנד מונה 8 סניפים ברחבי הארץ וניתן למצוא בה משחקי קופסא, פאזלים ומודלים להרכבה. כמו כן, ניתן לרכוש את המשחקים באתר הרשת-  כאן

מסעדת "KANELO" השיקה את הבשורה הקולינרית החדשה בקריית מוצקין


בסוף השבוע שעבר, בערב חמישי, הוזמנתי יחד עם אנשי התקשורת המקומית, בלוגרים, מובילי דעת קהל ואושיות חברה מהאזור לאירוע השקתה של  מסעדת "קנלו" בקריית מוצקין. זה היה אירוע שמח שלווה בשתייה ונשנושים במטרה לחשוף את הבשורה הקולינרית החדשה המגיעה מהעיר.
על ההפקה ויחסי הציבור משרדה של אן כהן – מרום.
 בצילום- אן כהן- מרום, אנוכי והעיתונאי דורון גולן צילום- גלי עדי
המסעדה רחבת ידיים, מעוצבת בצבעים חמים ומזמינים. בר גדול שולט על המרחב ומציע מבחר גדול של משקאות. יש גם מרפסת חיצונית גדולה לאלה המעדיפים לשבת בחוץ. מקום מאד נחמד ובעל אווירה נעימה וחמה. אנחנו נהנינו לטעום ממבחר המאכלים שיש למסעדה להציע ואין ספק שנשוב להתארח במקום.



הגיעו לטעום ולפרגן : תלמה ודודו אוטמזגין, ערן וענבל אדלוביץ, צילה ואריה ברוך, נתי ועמית לוינזון, יהושוע ופנינה מרום, ד"ר יואב פלמה והאישה רותם, מירב וגבי שדה, נילי וליאור מרגי, אסף בנדצקי, עו"ד דור צפריר – צורי ובת הזוג שני, הקבלן ניר גלבוע, מירי ובן קסטיליה, ארז וזהר פפו. הבלוגריות: יפה גביש, נועה נוימן, צילה לייפר. העיתונאים: נדב שהרבני, מיכל גילת, דורון גולן, רותם כבסה, ליאור מרום, חגית הורנשטיין, שרה איקו, רונית קיטאי וניר אהרוני.  
  בצילום- אנשי התקשורת. צילמה שרה איקו
       בצילום- לירן חולצה אפורה, אן כהן- מרום, רונית קיטאי ואנוכי צילום- שרה איקו
            בצילום- דודו אוטמזגין ולירן חולצה אפורה. צילום- שרה איקו
       בצילום- פרח קיסר מנהלת לשכת ראש העיר ואנוכי. צילום- גלי עדי
"קנלו" בבעלותו של קובי קנלו, מציעה תפריט עשיר- מנות של אוכל פשוט, טעים וטרי הפונה למגוון רחב של קהלים: משפחות, ילדים ומבוגרים לצד מנות ייחודיות וטעימות במיוחד ביניהן : שניצל קנלו - שניצל במילוי חזה אווז עם ביצת עין מונחת מעל, פיצה סינייה - בשר טחון מתובל על בצק איטלקי מוגש עם טחינה, נקניקיות מרגז בציפוי עלי סיגר עם טחינה ירוקה ורוטב סלסה, קבבוני טלה ועוד.
בשעות הבוקר מוגשות במסעדה ארוחות בוקר עשירות, בצהריים בין השעות 12:00-18:00 ניתן ליהנות ממנות עסקיות (החל מ – 55 ₪) ובשעות הערב האווירה במקום הופכת לאינטימית ומקבלת גוון רגוע ורומנטי על רקע בר רחב ידיים המציע אלכוהול איכותי במחירים אחידים ושווים לכל נפש. (משקאות כמו ג'וני ווקר וגרייגוס נמכרים במחיר אחד של 30 ₪ כולל תוספת. שליש ליטר בירה איכותית מהחבית במחיר של 20 ₪ בלבד).
קובי קנלו הבעלים:  "מגוון המנות במסעדה מאפשר לכל לקוח ליהנות מארוחה ע"פ טעמו האישי ובמחיר שווה לכל כיס זאת לצד העובדה כי המסעדה פתוחה בכל ימות השבוע כולל שבת משעות הבוקר (9:00)  ועד לשעות הערב המאוחרות. המטרה שלנו היא לאפשר לכל לקוחותינו ליהנות מאוכל טעים ואיכותי בכל זמן שייבחרו".
                בצילום- קובי קנלו הבעלים. צילמה- גלי עדי

מסעדת קנלו – שד' ירושלים 1 קריית מוצקין (מתחם ויקטורי מול שכונת נווה גנים)

 צילומים- שרה איקו, גלי עדי, יפה גביש

יום חמישי, 28 בדצמבר 2017

יומיים של גילויים וחוויה בירושלים


עיר הבירה שלנו היא אחת הערים המרתקות והיפות בעולם. אנחנו מבקרים בה לפחות פעם בשנה ותמיד מגלים בה צדדים נוספים, אטרקציות חדשות, פסטיבלים, מיצגים ומסלולי טיולים מרהיבים. כשאני שואלת מכרים האם ביקרו בירושלים השנה, התשובות הן בדרך כלל- היינו כבר בכותל, ביקרנו בכנסת ובמוזיאון ישראל. טיילנו בעיר העתיקה. מה עוד יש לעשות? יש. יש כל כך הרבה מה לעשות בירושלים וכל כך הרבה מה לגלות שגורם לי לרצות ולשוב אליה שוב ושוב.

הפעם, הגענו לירושלים בהזמנת האתר של גו ז'רוזלם. האתר מאגד את כל מה שקשור לתיירות ופנאי בירושלים. באתר ניתן למצוא את המידע העדכני ביותר אודות אירועים, מסעדות, אטרקציות ומלונות ולבצע הזמנות ישירות לכל מה שמעניין אתכם- בית מלון, מופע, סיור או אטרקציה. אנחנו בחרנו דרך האתר את הסיורים והאטרקציות בהם עוד לא היינו ורצינו לחוות. בתחילה חשבנו על יום סיור אך לאחר מחשבה החלטנו להישאר ללון בירושלים וזכינו ביומיים מרגשים של הנאה שעשו לנו חשק לשוב במהרה.

פתחנו את היום הראשון בעלייה להר הזיתים אל תצפית רחבעם, משם ניתן להשקיף על הנוף היפהפה של ירושלים והעיר העתיקה. אחרי ששבענו מהנוף, ירדנו אל שער יפו ועלינו לטיילת החומות הצפוניות של העיר העתיקה. 
הסיור מתחיל בשער יפו ומסתיים בשער האריות. נמשך בין שעתיים ל-4 שעות ועובר בין הפטריארכיה הלטינית, אכסניית נוטרדאם, השער החדש, שער שכם ושער הפרחים. השקפנו מבין החומות וצפינו על העיר מגבוה, תוך שאנו מקשיבים להסבר הקולי מאפליקציה שהורדנו לנייד "סיורים קוליים בירושלים"




             בצילומים- מעט מהמראות בסיורנו על החומות

שעות פתיחה ומחירים- החברה לפיתוח מזרח ירושלים טיילת החומות- כאן 

אחרי הסיור הארוך נעשינו רעבים. היכן נסעד את ליבנו? הפור נפל על מסעדת "אדום" הידועה, השוכנת במתחם התחנה. אנחנו מכירים את המסעדה עוד מימיה ב"חצר פיינגולד". מדובר על מסעדת שף מצוינת שתפריטה מציע מגוון רחב של מנות מהמטבח הצרפתי- הים התיכוני כמו: מנות בשרים מיושנים, מנות דגים, פירות ים, ריזוטו ועוד. חומרי הגלם הם מקומיים ואיכותיים.



אנחנו טעמנו 2 מנות פתיחה של מסבחה דגים ומנת חלקי פנים, ללקק את האצבעות. במקום הסביצ'ה המוכר לכו על מנת המסבחה דגים המפתיעה והנהדרת שיש בה קוביות דג, לימון כבוש, פטרוזיליה, צ'ילי ויוגורט מתובל.


מנת חלקי הפנים עם הצ'ילי החריף, הפטרוזיליה והטחינה נטרפה במהירות והייתה טעימה להפליא.


למנה העיקרית הזמנו ריזוטו פירות ים עם שרימפס, קלמרי, מולים, קארי,כוסברה, שום ושמנת. וזה טעים בדיוק כמו שהצילום מראה. נעשיתי רעבה רק מלהביט.



קינוח- קרמל קראמבל שהכיל תפוחים אפויים, שטורייזל, קינמון, קרם קרמל מלוח, עוגיות פיננסייר תבלינים, גלידת וניל ובזיליקום. מיוחד וטעים.



מסעדה מומלצת בחום.

לאתר מסעדת "אדום"- כאן  


אחרי ששבענו המשכנו אל מוזיאון מגדל דוד כדי לצפות בחזיון הלילי במגדל דוד, המספר את סיפורה של ירושלים. מוזיאון מגדל דוד שוכן במצודה עתיקה ומרהיבה והחיזיון הנמשך כ-45 דקות נערך תחת כיפת השמים ומשתמש בחומות המצודה להעלאת המראות עוצרי הנשימה. זו הפעם השנייה שאני צופה במופע האור קולי המרשים והתרגשתי כאילו זו הפעם הראשונה.

מופע שחייבים לצפות בו.





לאתר המוזיאון והחיזיון- כאן



את היום השני פתחנו בביקור בגבעת התחמושת. זהו אתר לאומי המנציח את המערכה לשחרור ירושלים ב1967, המנציח את זכר 182 הלוחמים שנפלו ועושה זאת באופן מרגש מאד. טיילנו בין התעלות והשוחות, צפינו במודל האור קולי המספר על המערכה על ירושלים בקולות הלוחמים שלחמו אז. למוזיאון לא הספקנו להיכנס כיוון שניתן לסייר רק בלוויית מדריך והשעה התאחרה. נעשה זאת בפעם הבאה. זהו אתר חובה לכל יהודי.





לאתר גבעת התחמושת- כאן 

מהאתר המרגש המשכנו לסיור סגווי באתריה היפיפיים של ירושלים עם SMART TOUR הממוקם במתחם התחנה. האמת? חששתי בתחילה. סגווי? אני? אך בן הזוג לחץ והחלטתי לנסות וזו הייתה חוויה נהדרת. מני המדריך שליווה את הסיור עשה זאת במקצועיות רבה והפגין שליטה וידע יוצאים מן הכלל. אחרי שקיבלנו הסבר והדרכה על אופן השימוש בסגווי, נוכחתי שמדובר בכלי קל לתפעול ומאד כייפי. 

                         בצילום- מני המקסים מסביר אודות תפעול הסגווי.

בסיור בן השעתיים עברנו דרך מלון המלך דוד, העיר העתיקה, שער יפו, השער החדש, מגדל דוד ועוד. בעלי טוען שהסיור היה ההיי לייט של ביקורנו בירושלים ומאד התלהב ונהנה מהסגווי. זה באמת אחת האטרקציות המלהיבות והמיוחדות ששווה להתנסות בהם. ואגב, גם טריפ אדוויזר ממליץ על סיורים אלו.




במתחם של SMART TOUR ניתן גם לשכור אופניים, טרקטורון חשמלי, טרקטורון פדלים ועוד.

לאתר של SMART TOUR- כאן


סיימנו את היום בשוק מחנה יהודה עם כרטיס הטעימות של יאללה באסטה.   הכרטיס מכיל קופונים לדוכני אוכל שונים שנבחרו בקפידה והסיור מתוכנן כך שיכולנו ליהנות מהאווירה בשוק והמאכלים המיוחדים שיש לו להציע. מורידים אפליקציה קולית לנייד ומקשיבים גם לסיפורי השוק. אנחנו טעמנו מאפה גרויני מעולה, פלאפל, מרק פיקנטי, סביח, מיץ בריאות, גלידה ועוד. כל זאת בקצב האישי שלנו. כרטיס טעימות עולה 105 ₪ ובעיניי זה רעיון נפלא המאפשר סיור מהנה ומשביע. רעבים לא תצאו. להפך, אנחנו ביקשנו שאת המאפים יארזו לנו לקחת איתנו, כי לא יכולנו לאכול יותר.







יש מספר אפשרויות לסיורים וכרטיסי טעימות. תוכלו למצוא את מה שמתאים לכם באתר- כאן 

לסיכום- יומיים משגעים שעשו לנו חשק לשוב בהקדם ולגלות מקומות חדשים נוספים בעזרת האתר של גו ז'רוזלם - אין ספק שהאפשרות להתעדכן באתר ולקבל את המידע העכשווי על כל מה שמתרחש בירושלים, עוזר בתכנון הטיול ובהזמנת האירועים והסיורים בהם נרצה להשתתף. חשוב לי לציין שניתן לצפות בדירוגים של המקומות כיוון שהאתר קשור לאתר הדרוגים המוביל טריפ אדוויזר.

אז, ימי ירושלים מהנים לכם והמלצות נוספות בפעם הבאה. J